![]() |
abdullah ocalan in namaza baslamasi * asparagas haber diye düşündüğüm,olmuş olsa bile bu saatten sonra kendisine pek fayda sağlıyacağını düşünmediğim hadise * ne olursan ol yinede gel diye bir şey olacağı için dini açıdan gayet faydalı bir hareket. etik açıdan ise insanları ancak kahkahaya boğar. * * cehennemdeki kombinesi garanti olduğundan, ilgi çekmek için yapılan bir hareket olarak tanımlanabilir. * tribünlere oynamak için yapılmış bir davranış. * linc edilmesini engellemeyecek eğilim. * insanların günahlarını 'senin şu kadar günahın bu kadar senin ki az' diye konuşmak inancıma ters düşüyor ama istese 1000 kere hacca gitsin aldığı canlardan beddualardan günahlardan aranımayacağını düşündüğüm olay* * 24 saat namaz kılsa ne yazar.. o değil, namazında tadını kaçıracak. * italya'da bulunduğu günlerde papa'ya bir mektup yazarak hz isa'ya bağlılığını bildiren fırıldak apo'nun son dümeni olabilir. * "bir tarafıma kaş göz çiziyorum ve sallıyorum" şeklinde cevap verilesi olay. * ^^şov yapma şov yapmaanladık seni^^diye haykırabileceğimiz bir kompleks üçgen. * dinci bir hükümetin başımızda olduğu dönemde, "ulan idamdan bi düşeş oldu yırttık, bunlara da iyi görüneyim belki salarlar beni." diye düşünen hastalıklı beynin yaptığı hareket. * namazın insanoğlu için olduğunu bildiğimden, hayali bile beni şaşırtan olay. ya sahi köpeklerin namazı kabul oluyor muydu? * kıyamet alametidir * "-başlarım sana da namazınıza da..." şeklinde küfür ederken başlayabilir misal... adamda potansiyel var namaza küfretme konusunda niye lafla bu potansiyeli kinetikleştirmeye kalkmasın ki?!* * bir cok imamin is birakma dindar insanlarimizin namazdan niyazdan sogumalarina delalet olan olay. * Bir süre sonra hacca gitme ihtimalinden daha az endişe verici durum * aslında hiçbirşey için geç değildir * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:23 PM. |