![]() |
getirmebenioraya * gelirsenneolurulan takma adlı arkadaşını sözlüğe getirmesini umduğumuz yazar. * boşluk bırakmadan yazma furyasına kaptırmış yazarlardan biri.* * iyi bir yazar. * "esprili yazar nickinden belli olur" sözünün doğmasına yol açacak yazardır. nicki görülünce, gerisi tahmin edilebiliyor. entryleri göz yormaya değer nitelikte. * genelde babam beni çağırdıktan sonra yanına gitmezsem bana bağırarak söylediği cümledir. * tikli yazardır kendileri * * * . * ortalarda görünmeyince çaylak olduğunu sandığım, yüreğimi ağzıma getiren yazar. samimi, candan insan. dön artık da, sen getirme beni oraya. * oraya gelirsem ile devam edecek söz öbeği. * epeydir olmadığı sözlüğe, nickime entry girerek dönüş yapmasıyla gecenin en güzel sürprizini yapan yazar. beni gerçekten çok ama çok mutlu etmiştir. yüreğimden kopup gelen bir sevinç yaşatmıştır. * annelerin en çok kullandığı cümledir. . -getirme beni oraya -ama anne -bana anne deme -peki anne -bana anne deme -ne diyeyim anne diye devam eden anne çocuk arası kavga diyalogu. genelde yarım saat sonra süt liman olur ortalık. * ayrıca kahvaltı yapmış öğle yemeğini beklerken akşam yemek saatini merak eden üçüncü nesil yazardır.** |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM. |