![]() |
abazan ile diyaloglar * -mrb, ateşiniz var mı? -yok -biz de var verelim mi? -hııı???!!! * sadece karı kız muhabbetlerini oluşturan diyaloglardır... * dondurma yiyen kadına yavaşça yaklaşır ve.. -slm -slm -yanlış anlamazsanız bi kere yalayabilirmiyim? -e buyrun hadi -yanlış anladınız -!+^&'+/% * !!!! * abazan:- bayan:+ -hıaaaa! +ne var be? -huaaoııııı! +ayı, git başımdan! -aaaa uhhhh! + * +abi çok fenayım, düz duvara tırmanacam valla. -güt bi kız bul o zaman kendine. +aaaa... oluyo mu öyle? * - üniversiteyi kazandım işte ben de. + hadi be. orda kızlar teklif ediyormuş diyorlar.. * //dişli hatun: pardon, saatiniz var mı? \\azgın: ya saate gerek yok yormayim sizi beş dakka yeter bana walla * //dişli hatun: ne diyon lan ....................... * * * \\azgın : anaa noluyo len * * //dişli hatun: kaçma laann .................... * * * * + naber emin? - iyidir. nerdesin? + arkadaşlarlayım. - kız var mı kız? + hayvanlık yapma lan. - var dimi .bne geliyorum yanına. * +abi binadan binaya da atlanmaz ki,saçma film -memesi göründü lan +yok artık,harbi mi? -valla bak,çüküm düşsün ki +geri al lan geri al * -oğlum bak çok abazasın lan yapma böle etrafına zarar veriyon *napıyım abi elimde değil dayanayıyom -yav biraz kendine hakim olmaya çalış *abi dön bakıyım arkanı -hop hop ne oluyo lan *gel şöle parka falan gidelim -lan bizede mi göz koydun şerefsiz *ya napıyım dedim ya dayanamıyom |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:48 AM. |