![]() |
salla * bir olayı takmayan insanın diğerine elini tersinden yüzüne çevirirken ve dışdan içe doğru getirirken söylediği şeydir. -abi bırak şu sözlüğü ders kaçacak +salla!! -.. * salıncakta sallanan kişinin, kendisini sallayan kişiye verdiği emir * . * http://www.youtube.com/watch?v=GzbTc2ug4aw + * bir şeyi bir o yana bir bu yana oynatmak * 4yüz adlı çakma grubun tek düzgün şarkısı. şarkının içindeki "yep yep" kelimeleri beni susam sokağı yıllarıma götürüyor, sempatim ondan. * karargah adlı rap grubunun şarkısı. istediğin bu sarılsana yavaş yavaş sallasana Erol Derviş istanbul at the clubs puttin' on fat dubs Antalya at the clubs puttin' on fat dubs izmir at the clubs puttin' on fat dubs yeah We're in the clubs puttin' on fat dubs Shaman Ortam sıcak içkiler buz gibi Kalbim durmaz yerinde uçar gider kuş gibi Dinle bu müzik deli eder seni Duramazsın yerinde dans edersin çılgın gibi Saat erken pist sizi bekler kızlar Durmayın dans edin şahlansın vücutlar Sarıl bana salla kalçanı sağa sola Bu müzik bizim için haydi durma hopla Eğlencenin ortasında zevk ve sefa Sabaha kadar bizimlesin kaçmak yok asla Elin elime değsin sıcak tenin vücuduma Durma öyle yerinde atla haydi kollarıma B-Masta Parti mi dedin bebek akla ben gelirim istanbul club hiphopla yat kalk Salla eller havaya durma yerinde oyna Zıpla hazır mısın coşmaya Baktım sağa sola Sallana sallana girdim ortama Sıra bende mikrofonu ver bana Dikkat dikkat şu gelen bombaya bak Yanıma yaklaş bebek kıvır kıvır sallayarak Ateşli saatlere hazır bu haylaz Gel bebek of yapma bana sakın naz Eğlence durmaz sabahlar olmaz B-Masta burda hedefini şaşmaz Mecaz Salla durma kalçanı bebek Durma zıpla hep Duranı tut ve çek pistin ortasına Bir sağa bir sola sallan Durmak yok dansa devam Terler boşanır tenimden an ve an Vakit gece yarısını geçti çoktan Sahnede bir sarışın doksan altmış doksan Baksana yok ki noksan Doksana tak sen o zaman aslan Müzik neden durdu Hop dj devam Sabaha daha çok var Paniğe gerek yok Parti yeni başlıyor Sallanıyor mekan * bir istanbul attack şarkısı. salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla mikrofonu kaptım rapimle coş yov beni dinleyerek bu yöne doğru koş yov şimdi yaklaş ve elleri kaldır tarihe benim de ismimi yazdır fuchs bir iki gazla baby istanbul attack yol tarzla baby hakkımı aldım bu rape çağırdım noktayı koydum ve sizlere bağırdım önüme çıkma ki gazlamıyım ha yolumu tutma ki taşlamıyım ha dondurmanı al ve çek git yov bu yöne doğru salla eller ha ha biri gider biri gelir bof yov hep ayni tantana salla kof yov sekme hatun seni avlarlar altı da bir hafta nakavt yazarlar paaardonnnnnnnn Çok güzel parça yaptık son noktayı koyduk attık sen gerisini boşver artık kusura bakma ama salla artık vakti geldi kalbim çarpıyor bu kadar harakete yürek dayanmıyor yavaş yavaş ateşim artıyor bedenim ısınıyor nefesim kesiliyor aa kulise beklerim yalnız gelme len sakın unutma deli gibi sallıycan yoksa beklicen mi tostu yememi sebebi belli toksan gelmicen len Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Durum kritik pozisyon ofsayt gözler kalçada müzik full right dayanır mı kalp bilinmez hoşsun tepeden tırnağa bakımlı left right hadi gel yanima sende danset gözlerime bak ve beni hapset salla kalçayı tek harekette eğlence hep dans beni de bekle dans edelim bütün gece durmadan uyuyanlar uyansın uykudan kasırga geldi neşeli gecemize kırmızı kart şimdi hep birlikte lan durmadan bizi duy salla binbir piliçten birini bana yolla dalla budakla rapimi sakla on çeşit takla atar azar attackla zıpla yerinde durma oyna geceme damla salla yirmi takla fazla kafana takma davet seni görünce deli doluyum ihh yan etkisi geçince kafa bulayım ihh bana masal okumadan ritmini benden al sözüm hasar duyulacak kadar orda kal dumur ederim sözlerim aklina serilir yumurta gibisi gelen bize kafidir Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla Salla salla Salla Salla Salla |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:24 AM. |