![]() |
seni sectim pikacu * yeni bir yazar. * hoşgeldin nesildaşı. aynı okulun aynı bölümünü paylaşmaktan mutlu olduğum zat. * tüm anneler aynı.* * yardımsever ve cefakar kişilik. en asil duyguların insanı olan yazar. * aynı okulun aynı bölümünü paylaştığımızı yeni öğrendiğim müstakbel meslektaşım. * biraz geç fark etmiş olsam da hoşgeldin denilesi yazar. hoşgelmiştir. * sözlükte benden kıdemli olan, beni karşılayarak mutlu etmiş yazardır. Ayrıca nickini her okuduğum da çocukluğumu hatırlayıp mahalle aralarında tasoları birbirimize fırlattığımız arkadaşlarla geçirdiğimiz günler aklıma gelmektedir. * atil kurt repliğinin japon versiyonu. * powerrangersların çiftleşmesi ve üremesi üzerine ihtisas yapmış yazar.* duyarlı yazarlar olarak biz de powerrangerların doğal alanlarını tahrip etmeyerek ve kaçak avlanmalarının önüne geçerek bu süreci hızlandırabiliriz. * şöförlerle kafayı bozmuş, fatma'yı duydum ya nerden diye düşünüyor olmama neden olan, bursa'yı beğenmeyip gözü burada olan, hürriyet mahallesi'nin sevdiğim insanlarından olan,* şehir değiştirme isteğine gözüm kapalı evet diyeceğim, kayseri'li olan ama bursa'da okuyan, protestocu yazar. hoşbulduk topraam.** * hiç izlemediğim * ancak yıllar önce bir çocuğun bu şekilde bağırarak camdan atladığını duymuştum. * - seni seçtim pikacuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! + h.stir la ben bugün yokum git kendin dövüş! - ?! * 4 yıl aradan sonra kaderin bir cilvesiyle aynı okulun aynı bölümüne düştüğümüz eski bir arkadaştır. her konuda elinden gelen yardımı esirgememektedir, sağolsun, varolsundur. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:54 PM. |