Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   headacheda (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/127034-headacheda.html)

bluemoon24 06-01-2009 04:24 PM

headacheda

* ucuncu nesil salsaci yazar

* kussekte baristigimiz*canimm arkadasim...

* ilişkiler ve askla ilgili dusuncelerine yurekten katıldıgım yazar.

* ağzına biber sürülesi yazar. sürülmeyebilir, ancak bazı şeyleri değiştirirse. *

* birinci sözlük yılın mubarek olsun headacheda...

* güzel dans eden insan,ama delikanlı dansçı kafkas danslarını da sergiler, biz de eğiliriz önünde...

* sözlükte boş bulduğu heryere 0,03 puanla takdir belgesini kaçırdığını yazan bahtıkara yazar, haliyle ikinci dönem sözlüğe pek uğramaz. fark eden olmaz zaten, ezik yazar.

* gecmis olsun yazari, cok sikma canini, 2. döneme artik. *

* takma canını dediğim yazar. bazıları 0.02 puanla sınıfta kalıyor. beterin beteri var...

* ajdar in seda sayan programini terketmesinden haberi olmayan yazar. çıktı ekrana hemde bugun.

* bugün kırk entry girme hedefinde bulunan yazar. kolay gele.

* 40 entry hedefine ulaşmış yazar, kendisini tebrik ediyorum. tek amacı mesgale butonunun gerçek olup olmadığını anlamaktı. anladı, gerçekmiş. *

* şirin bir uludağ sözlük yazarı.

genç arkadaş.

* no'lu entryisiyle beni kahkahalara boğan insan...komiktir vesselam

editalacam ben bu delikanlıyı, pek bi zeki pek bi cevval...geleceği de parlak üstelik. dersanede bile burslu okumaktaymış.

* Boyle bir suru sıkıcı seylerden bahsedinkonusun konusun dinlesin moral duzeltsin işte boyle bir arkadastır kendisi.

*

* saçının rengi konusunda kafası karışmış kardeş yazar, sır toplayıcı.***

* çok genç ama müzik zevki yerinde olan, taaa londranın bağrından kopup da gelen yazar arkadaşımız. gelecek ile ilgili bir sürü planları var ki biz onun yaşlarındaykene ateri salonlarından çıkmazdık.*

feci derecede hoş sohbettir aynı zamanda. dikkatle izliyoruz kendisini.

* Almanca bilmeyen yazar kınıyoruz kendisini.

* almanca öğrenen yazar, lütfen. * öğrenme çabalarının başarıya ulaşması dileğiyle...

ayrıca yarın okul açılacağı için bunalıma girmek üzere olan. bir de artık kendi problemleri üzerine eğilmeye karar vermiştir güzin ablalığa devam edecektir yine de...

* isi olmadigi icin paso entry giren*, bana ayar vermeye calisarak kizdiran ama sirani bil dedirten cok sevdigim canim arkadasim.*

* biraz büyüsün oğluma alacağım yazar. * *

* sahsina özel yayin bile yaptigim zat. sohbeti de pek bi güzel, yeni tanistik ama anlasacaga benziyoruz, hayirlisi. ayrica cok mütevaziyimdir söylemesi ayip. * *

* sevecenlik ötesi kişiliğe sahip yazardır kendisi, ufak çaplı olraktan beni yemiş olsa da seviyorum ben bu güzelliği...

* kisa zamanda 1000 entry girerek isinin gucunun olmadigini ispatlayan, kutlanisi yazar.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:57 AM.