![]() |
samedey * yeni bir yazar. * seri eksi oy verdiğini iddia eden 4.nesil bir yazardır. sevimli, akıllı, sevilen bir kişi, iyi bir arkadaştır.şakacıdır. * çaylak olduktan 20 saniye sonra mesajını okuduğum ama cevap yazamadığım uuser. entrymde yazdıklarımı denememesini tavsiye ederim. * 328 entry ve 41 başlığa sahip 4.nesil çaylaktır kendileri.Geçmiş olsundur. * * "manas destanı"nın baş kahramanı er manas'ın oğlunu hatırlatan nickli yazar. * * * becerikli, kelime ustası yazar. * çaylaklıktan kurtulmuş yeniden yazar olmuş kişi. * yine mi sen denilesi kıdemli yazar. * hoşgeldin..hoşgeldin.. * açtığı başlığa "ha siktir, moderasyon o başlık şöyle değil böyle olacak bi el at yav" , "eheha ulan caylak olmam insalla :d" seklinde entryler girmesiyle göz doldurmuştur. eğlence de lazım tabi sözlüğe.. * kendisinin pele olduğunu yeni öğrendiğim uuser. şakacı bir uuser anlaşılan. * mesajini ciddiye alip ciddi ciddi cevap verdigim icin kendimden utanmama sebebiyet vermis yazar. cok sikildiysan gel bi tavla atalim filan diyeydin bari lan bu nasil oyun? peleymis.. te allahim. * şahsını hemen tanımama rağmen benim kim olduğumu çıkartamamış ama bunu çaktırmayan ünlü futbolcu pele.*** * gece gece beni güldürmüs atraktif bi yazar. kimim ben biliyor musun? peleyim. diye tanitmistir kendini. benimde zaten sezonda 500 golum vardi. bilemedin 400. * maradona olduğuma bir türlü kendisini inandıramadığım yazar, ben elle bile gol attım nabeer... * saçma sapan bir işle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış yazar. * -halk bunu istiyor padişahım.. -aferim evladım. kendisini tebrik eder gözlerinden öperiz. * * bazı kelimeleri yanlış yazan yazar. kasıtlı mı, bilmiyorum. * yeniden çaylak olan yazar. * kendisi lak lak lak lak...çaylak olmuştur. * sözlükte sayı saymayı öğrettiği için edipler tarafından çaylak edilen kişi. * yeniden yazar olmuş kişi. * kendi kendine bkz vererek çaylaklık yolunda emin adımlarla ilerleyen kişilik. ilk defa böyle bir şey görüyorum. * 4. nesilin çıkardığı en iyi yazar. * düzene karşı çıkan anarsist yazardır . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:11 PM. |