![]() |
air force reserve * 1.HAVA KUVVETLERİ İHTİYATI:ABD Hava Milli Muhafız Teşkilatı birlik, teşkil ve mensupları hariç, bütün ihtiyatları. AIR FORCE RESERVE ELEMENT TRAINING COURSES:HAVA KUVVETLERİ İHTİYATI MüNFERİT EĞİTİM KURSLARI:Münferit eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere Hava Kuvvetleri İhtiyatı Tazeleme Grup Programı (Air Force Reserve Recovery Group Program) çerçevesi içinde hazırlanmış eğitim kursları. AIR FORCE RESERVE OFFICER'S TRAINING CORPS:HAVA KUVVETLERİ YEDEK SUBAY HAZIRLIK EĞİTİM TEşKİLATI:ABD anayurt Hava Komutanlığının nezaret ve idaresi altında bulunan, Hava Kuvvetlerine subay tedariki ile yükümlü teşkilat İngilizce Benzer Kelimeler* a breath of fresh air * a festive air * aachen-merzbruck military air base * abilene dyess air force base * abstain from force * abu dhabi dhafra air force base * accelerating force * accept with reserve * accept without reserve * acquiring by force * action force * active air defense * active reserve service * actuating force * adak island - adak naval air stationEn Son Bakılan Kelimeler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:58 AM. |