![]() |
Cevap: Hoşlandığım birisini de çekebilirmiyim?? Alıntı:
Merhabalar İmported Angel, Söylediklerine katılıyorum.Bir zamanlar rehber bölümünü pek incelemeden direk sosyallik arttırıcıyı dinlemiştim.Aynı durumları gerçekten yaşadım.Genellikle Herkes bana bakıyorlardı.(Bir de Alacakaranlıktaki kişiye çok benzettikleri için :D) Başım beladaydı sanki y789 Şimdilik kendine güven telkinini dinliyorummusic45.Çünkü bende içine kapanıklık ve suskunluk durumları yaşıyorum.4897Aile içinde büyüdüğüm için. sosyallik durumum pek de iyi söylenemez.Umarım işe yarar. Bu arada düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Sevgilerimleactionsmile |
Cevap: Hoşlandığım birisini de çekebilirmiyim?? bende soru sormak istiyorum.ego ve suçluluğu 1 hafta dinledikten sonra listemize sadece 1 tane telkin mi eklemeliyiz yoksa dilediğimiz kadar ekleyebilr miyiz?sevgiler |
Cevap: Hoşlandığım birisini de çekebilirmiyim?? özür dilerim sorumun cevabını soruları okurken aldım sağolun :)) |
Cevap: Hoşlandığım birisini de çekebilirmiyim?? Yavaş yavaş eklemek daha faydalı olur diye düşünüyorum.Ve ekleyerek dinlediğiniz telkinin 8 i geçmemesi öneriliyor.Sanırsam maksimum 8 telkin diye duymuştum... |
Cevap: Hoşlandığım birisini de çekebilirmiyim?? telkinlerden ego ve suçluluğu 1 hafta dinledim.Şimdi listeme kendine güven ve sosyallik artırıcı ve toplulukta konuşmayı eklemek istiyorum.bunları teker teker ve yavaş yavaş yapacağım.ilk önce bugün kendine güveni ekleyeceğim.ego ve suçuluğu hiçbir zaman çıkarmayacağım.telkin listemi nasıl yapmamı önerirsiniz?2 tane ardarda ego sonrasında 2 tane ardarda suçluluk sonrasında 2 tane ardarda kendine güven şeklinde mi yapayım ?sağolunt678 |
Bu konuda ne yapabiliriz acaba?. Ben mesela pek konuşan biri değilim sessizim, çekingen olduğum için tabi ama onun dışında dediğin gibi pek sohbet edememe sorunu var bende. Bunun için telkinler dıışnda neler yapabiliriz sana göre?.. |
Nasıl dersen, şu an hayatımda biri yok bir ilişkim yok ama sezgi ve hayallerimde hissediyorum sanki biri var ama bana ulaşması zor gibi, neden bilmiyorum ama sanki aramızda ince bir perde varmış gibi, bunu derinden hissediyorum; o kişinin kim olduğunu nerde olduğunu bilmeden... Neden böyle hissediyorum, dediğin gibi o kişi acaba bana uygun değil de ondan mı, kaderimde olmayacak kişi midir, bu hisleri bırakalı mıyım yoksa zorlamalı mıyım, lütfen bana yardım et. Tavsiyelerine çok ihtiyacım var, diğer arkadaşlarda yazabilirler... |
istemekle alakali sevgiyle. |
Cevap: Hoşlandığım birisini de çekebilirmiyim?? Hımmm yani gerçekten istersem olacak birşey öyle mi?.. Ben çok istemediğim için yani öyle mi?.. |
Cevap: Hoşlandığım birisini de çekebilirmiyim?? gerçekten çok istersek olur mu? yani istediğim şeye ulaşmak için bşyler yaptığımda ters tepkiler alıyorum.evrenden çok isteyip,sonra beklersek bize dönüşü olur mu?çünkü çok istemekten başka bşy gelmiyor elimden maalesef |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 PM. |