![]() |
Cevap: Sosyallik Arttirici Klasik Müzik 10 saat dinleyebileniniz, vakit bulabileniniz var mı? |
Cevap: Sosyallik Arttirici Klasik Müzik indirmekte zorlandım zorlanan varsa buradan indirebilir hatta alternatif link olabilir. admin kontrol edebilirsiniz sorunsuz. sosyallik arttirici 2007 klasik hayatimdegisti.com(1).mp3 |
Cevap: Sosyallik Arttirici Klasik Müzik teşekkürler:) |
Cevap: Sosyallik Arttirici Klasik Müzik guzel muzik..::) |
Cevap: Sosyallik Arttirici Klasik Müzik sosyal fobiden böyle kurtulmk mümkün mü..sanmıorum çünkü bu çok büyükk dert,aşamıyorum kesinlikle..yardımcı olun bana:( |
Cevap: Sosyallik Arttirici Klasik Müzik Yetkili arkadaşlardan biri yardımcı olursa sevinirim..5-6 tane sosyallik artırıcı telkini var sitede.Hangisini indirmemiz daha etkili sonuca varmamızda yardımcı olur bize? Hepsi aynı telkin tek fark müzik biliyorum ama yinede hangi müziğin etkisi daha kuvvetli hangisini indireyim? Birde süreleri bende fark ettim telkinlerin süreleri değişiyor biri 4.50 kadar biri 5 dk kadar falan bunda bi hata mı var? |
Cevap: Sosyallik Arttirici Klasik Müzik yaa bide rapidshare kapandıgı için sitedeki çogu telkini indiremiyorum..Şimdi bu internet yasakları üzerine uzunca bi konuşmak gerekir ama ne desek boş. Bu en çokta bizi etkiledi.Bu sitedeki telkinlerin çogunu indiremiyorum.Örneğin bu telkini nasıl indiricem.Linke tıklayınca olmuyor .s |
Cevap: Sosyallik Arttirici Klasik Müzik Ayrı ayrı okunmuştur. O nedenle sürelerde ufak farklılıklar olabiliyor zaman zaman. İstediğiniz versiyonu seçebilirsiniz. Etki açısından farkı olmuyor. Ama özellikle uyurken dinlemek ve gün içinde müziğimi de dinliyim, tv de izliyim, hep aynı müziği dinlemekten sıkılırım ben diyenler için doğa versiyonlarını dinlemelerini öneriyoruz. Sevgiler. |
Cevap: Sosyallik Arttirici Klasik Müzik Alıntı:
|
Cevap: Sosyallik Arttirici Klasik Müzik bu klasik müziğin bazı yerlerinde pıt pıt diye sesler geliyor.sanki biraz bozuk gibi.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 AM. |