Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyallik Arttırıcı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyallik-arttirici/)
-   -   Sosyallik Arttirici Klasik Müzik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyallik-arttirici/570-sosyallik-arttirici-klasik-muzik.html)

bilgeböcek 14-10-2009 05:28 PM

Cevap: Sosyallik Arttirici Klasik Müzik

10 saat dinleyebileniniz, vakit bulabileniniz var mı?

hayatımı 28-01-2010 09:15 PM

indirmekte zorlandım zorlanan varsa buradan indirebilir hatta alternatif link olabilir. admin kontrol edebilirsiniz sorunsuz.

sosyallik arttirici 2007 klasik hayatimdegisti.com(1).mp3

fernandito 28-03-2010 05:46 PM

teşekkürler:)

amyyLee 02-05-2010 06:01 PM

guzel muzik..::)

zerer 27-04-2011 07:23 PM

sosyal fobiden böyle kurtulmk mümkün mü..sanmıorum çünkü bu çok büyükk dert,aşamıyorum kesinlikle..yardımcı olun bana:(

kumar12 30-05-2011 04:17 PM

Yetkili arkadaşlardan biri yardımcı olursa sevinirim..5-6 tane sosyallik artırıcı telkini var sitede.Hangisini indirmemiz daha etkili sonuca varmamızda yardımcı olur bize? Hepsi aynı telkin tek fark müzik biliyorum ama yinede hangi müziğin etkisi daha kuvvetli hangisini indireyim? Birde süreleri bende fark ettim telkinlerin süreleri değişiyor biri 4.50 kadar biri 5 dk kadar falan bunda bi hata mı var?

kumar12 30-05-2011 04:20 PM

yaa bide rapidshare kapandıgı için sitedeki çogu telkini indiremiyorum..Şimdi bu internet yasakları üzerine uzunca bi konuşmak gerekir ama ne desek boş. Bu en çokta bizi etkiledi.Bu sitedeki telkinlerin çogunu indiremiyorum.Örneğin bu telkini nasıl indiricem.Linke tıklayınca olmuyor .s

Işıldayan Safir 30-05-2011 04:26 PM

Ayrı ayrı okunmuştur. O nedenle sürelerde ufak farklılıklar olabiliyor zaman zaman. İstediğiniz versiyonu seçebilirsiniz. Etki açısından farkı olmuyor. Ama özellikle uyurken dinlemek ve gün içinde müziğimi de dinliyim, tv de izliyim, hep aynı müziği dinlemekten sıkılırım ben diyenler için doğa versiyonlarını dinlemelerini öneriyoruz.

Sevgiler.

Işıldayan Safir 30-05-2011 04:31 PM

Alıntı:

kumar12 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 799614)
yaa bide rapidshare kapandıgı için sitedeki çogu telkini indiremiyorum..Şimdi bu internet yasakları üzerine uzunca bi konuşmak gerekir ama ne desek boş. Bu en çokta bizi etkiledi.Bu sitedeki telkinlerin çogunu indiremiyorum.Örneğin bu telkini nasıl indiricem.Linke tıklayınca olmuyor .s

Sitemize ait birçok yan sitemiz de bulunmaktadır. Ücretsiz telkinlerimizin bulunduğu sitemiz www.telkinmp3.com dur. Oradan indirebilirsiniz hepsini.

davutby 30-07-2011 05:41 PM

bu klasik müziğin bazı yerlerinde pıt pıt diye sesler geliyor.sanki biraz bozuk gibi..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 AM.