![]() |
Sosyal Fobi telkinini bıraksam mı ? Bu siteyi 2-3 yıldır biliyorum. Telkinlerin yararlarını da ara ara dinlememe ragmen görmüşlüğüm var suçluluğu ve ego güçlendiriciyi kastediyorum... Ama bu sosyal fobi telkinini dinlediğimden beri daha çekingen,hassas oldum. Face'imi dondurdum, telefonumu kapattım. En yakın arkadaşlarımla bile görüşmez oldum,hepsinden soğudum. Daha çok bakımsızlaştım, her şeyi takmayı bıraktım ama fazla bıraktım önemli şeyleri bile takmaz oldum ve bu sene sınav senem. Üniversiteye sorunsuz başlamak istiyorum ama bu sosyal fobi telkini daha kötü yapacak gibi. Muhabbet ederken lafları daha çok birbirine karıştırmaya başladım. İnsanlıktan soğudum resmen. Dikkatimi veremiyorum. Amacım 21 gün dinlemekti. Bugün sosyal fobi telkininin 8. günü. Sizce henüz zamanım varken bırakayim mi ? Başka ne telkinler önerirsiniz sosyal fobi yerine ? |
Cevap: Sosyal Fobi telkinini bıraksam mı ? bence bırak canım..zaten sosyal fobi telkini kim dinlediyse daha hassaslaştığını yazmıştı..sadece suçluluk ve ego dinle bence..sevgiler |
Cevap: Sosyal Fobi telkinini bıraksam mı ? suçluluk egonun yanında sosyal fobi dinlemek yerine; sosyallik arttırıcı,kendine güven,mutluluk telkinlerini dinlesen daha iyi olabilir bence..bir kaç telkinin bir arada dinlenmesi tavsiye ediliyor zaten listende dört,beş telkin olabilir. kendi adıma söyleyebilirim ki sosyallik arttırıcının sosyalleşme konusunda bana kattıkları oldukça fazlaydı. |
Cevap: Sosyal Fobi telkinini bıraksam mı ? sosyal fobi telkinini tamamen bıraktım .sosyallik arttırıcı, kendine güven , mutlu olmak ve bir tane de aşk telkini ekledim. daha tam yarar göremedim ama sosyal fobiyi dinlerken ki hassaslığımdan çok daha az hassas olduğum kesin. :) teşekkürler. |
Cevap: Sosyal Fobi telkinini bıraksam mı ? daha iyi hissetmene sevindim, zamanla da yararını göreceğini düşünüyorum..sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:11 AM. |