Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyal Fobi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/)
-   -   HERŞEYE 0 DAN TEKRAR BAŞLIYORUM (Hatamın nerede olduğunu bulamadım) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/621384-herseye-0-dan-tekrar-basliyorum-hatamin-nerede-oldugunu-bulamadim.html)

serqan24 24-08-2012 09:24 PM

Cevap: HERŞEYE 0 DAN TEKRAR BAŞLIYORUM (Hatamın nerede olduğunu bulamadım)

benim gibi istikrarsız olan varmı,,, 4. günümde kalmısım. aradan 20 gün geçmiş,, :(

şimdi yeniden başlayacağım ...

sweeet 24-08-2012 10:23 PM

Olur böyle şeyler üzülme. O arada hiç dinlemedin mi? Dinlemediysen en baştan dinlemeye başla bence.

İstikrar başarıyı getirsin. Sevgiler.

serqan24 26-08-2012 09:25 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828666)
Olur böyle şeyler üzülme. O arada hiç dinlemedin mi? Dinlemediysen en baştan dinlemeye başla bence.

İstikrar başarıyı getirsin. Sevgiler.

yok o arada hiç dinlemedim, bir bıraktım, farkettim o kadar süre geçmiş, hayat çok hızlı...

şimdi tekrardan başlayacağım :))

napayım hpm1

sweeet 26-08-2012 09:29 PM

Ben bir ara bırakmamak için bir not defterine hangi listeyi günde kaç saat dinlediğimi not ediyordum. Hem kaç gün dinlediğimi takip ediyordum hem de bırakmamak için nedenim oluyordu. İstikrar önemli ben de bu gece itibari ile yeniden telkin dinlemeye başlayacağım. Özellikle ertelememem gereken işlerim var. İnşallah bu sefer istikararlı devam edersin. Buna niyet et. Sevgiler.

serqan24 26-08-2012 09:37 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828776)
Ben bir ara bırakmamak için bir not defterine hangi listeyi günde kaç saat dinlediğimi not ediyordum. Hem kaç gün dinlediğimi takip ediyordum hem de bırakmamak için nedenim oluyordu. İstikrar önemli ben de bu gece itibari ile yeniden telkin dinlemeye başlayacağım. Özellikle ertelememem gereken işlerim var. İnşallah bu sefer istikararlı devam edersin. Buna niyet et. Sevgiler.

vala bende ne zaman başlasam diye düşünüyordum, gece yatarken başlayayım, yoksa kalacak yine..

sweeet 26-08-2012 09:39 PM

En iyi an "Şu an" istersen şimdi bile başlayabilirsin dinlemeye. Benim de aklımda geçmedi değil. Winap'a atayım da çalsın liste. Sadece gece dinlemek uyumadan önce açmayı alışkanlık haline getirebilirsen düzenli dinlemeye yardımcı oluyor. Çünkü genelde insanlar belli bir süreyi uykuda geçirir her gün. Böylece her gün aşağı yukarı aynı sürede dinlemiş olursun. :)

serqan24 26-08-2012 09:42 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828779)
En iyi an "Şu an" istersen şimdi bile başlayabilirsin dinlemeye. Benim de aklımda geçmedi değil. Winap'a atayım da çalsın liste. Sadece gece dinlemek uyumadan önce açmayı alışkanlık haline getirebilirsen düzenli dinlemeye yardımcı oluyor. Çünkü genelde insanlar belli bir süreyi uykuda geçirir her gün. Böylece her gün aşağı yukarı aynı sürede dinlemiş olursun. :)

eee o zaman bende şimdi başlayayım bari :)))happy6

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:57 AM.