Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyal Fobi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/)
-   -   TELKİNLE GEÇİCİ İYİLEŞME YAŞADIM (BEN NEREDE HATA YAPTIM YARDIM!) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/620929-telkinle-gecici-iyilesme-yasadim-ben-nerede-hata-yaptim-yardim.html)

serqan24 30-03-2012 02:10 AM

TELKİNLE GEÇİCİ İYİLEŞME YAŞADIM (BEN NEREDE HATA YAPTIM YARDIM!)

ben şöyle söyleyeym, ağustos aylarında, ego güven ve suçluluk duygusunu dinlemeye başladım. eylül, ekim ve kasım ayında sosyal fobim kalmamıştı,telkinler etkisini gösterdi çok iyiydim. sosyalliğim tavan yaptı.

sonra büyük umutlarla sosyal fobi telkinine başladım. herşey daha güzel olacaktı ama ne oldu anlamadım, herşey benim için geriye gitmeye başladı.
eskisi gibi oldum,

sonra telkinlere ara verdim, bir süre sonra, ego güven ve suçluluk telkinine tekrar başladım. eski durumuma bir türlü dönemedim,

biyerde bir eksiklik yaptım ama nerede, niye böyle olduyu89

hayatimdegisti 30-03-2012 04:59 AM

Cevap: TELKİNLE GEÇİCİ İYİLEŞME YAŞADIM (BEN NEREDE HATA YAPTIM YARDIM!)

Merhaba Serkan
Sosyal fobililerin kalici değişim için telkinlere 1 yıl devam etmesini öneriyoruz.

serqan24 30-03-2012 12:57 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822252)
Merhaba Serkan
Sosyal fobililerin kalici değişim için telkinlere 1 yıl devam etmesini öneriyoruz.

teşekkür ederim atakan bey, sizinle telefonda bu konuyu konuştuğumda, sosyalli artırıcı ve başkalarının görüşlerini önemsememe telkinlerini dinlememi önerdiniz, 20 gündür, ego güven güçlendirici, suçluluk duygusu, sosyallik artırıcı ve başkalarının görüşlerini önemsememeyi dinliyorum.

ama bir dğeişim göremiyorum, mutlaka biyerde eksiklik yapıyorum ama nerede.

7 ay önce sadece suçluluk duygusu ile ego güveni dinleyerek, sosyal fobinin en ufak bir etkisini hissetmiyordum, özgüvenim gelmişti, dikkatim artmıştı,çok sosyal olmuştum,

o zaman olduysam, yine olabileceğimi düşünüyorum,ama başaramıyorum ....... biyerlerde eksiklik var. olmuyor

gülücan 30-03-2012 01:43 PM

Arkadaşım bu konularla 3-4 yıldır ilgilenen biri olarak sana naçizane düşüncelerimi aktarıyım..ben dinlenilen telkinleri kendi üzerimden değerlendirdiğimde gördümki evet etkililer ama şukadar dinle bırak bu kadar dinle tamadır diye birşey yok.esas olan devamlılık..sürekli zihninin bir köşesini bu tür olumlu telkinler vs şeylerle dinç tutacaksın..yani yaşam şekli haline getirebilmen önemlii..dinimizdede böyledirya hayat boyu namaz farzdır örneğin..10 yıl kılın tamandır denilmez..yani yaşam şeklin neyse sen de osunn..sevgiler..

Mutluluk Perisii 29-04-2012 03:09 PM

aynen bende böyleydim arkadşım ego-suçluluk-güven telkinleriyle başladım süper hissediyordum dedim ki tamam oldu iyileştim artık..sonra listeneme sosyallik ve sosyalfobiyi ekledim bana bi haller oldu herşey eskisinden beter oldu ve bıraktım..inancım kalmamıştı..

sonra tekrar heves ettim işe yeniden koyuldum aynı telkinlerle başladım ama sosyalfobiyi dinlemiyorumm.umudumu kesmemeye çalışıyorum..Allah yardımcımız olsun

sarışınım 01-08-2012 10:39 PM

aynen ya aynen en başta suçluluk ve ego dinlerken tamam iyilşetim demiştim ama ne zaman ki diğer telkinleri ekledim hep geriye gittim malesef

serqan24 01-08-2012 10:49 PM

bende bu sorun sadece bende olduğunu düşünmüştüm,,, bu konuya eğilelim arkadaşlar..

sarışınım 01-08-2012 10:51 PM

telkinler ters etki yapıooo

serqan24 01-08-2012 11:01 PM

Alıntı:

sarışınım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 827257)
telkinler ters etki yapıooo

bana göre; idea3sosyal fobili olarak zaten kılı kırk yaran saçma sapan düşüncelere sahibiz, ve beynimiz yıllarca negatiflikler üzerine çalışmış,

mesela ben sf li olarak herzaman suçluluk duygusuna sahip bir insanım, yaşadığım anda olan her sorunun sebebi olarak kendimi görürüm :)))

ve kendime güvenemem, bunun paralelindede kendim kararımı veremem, başkalarının yardımına ihtiyaç duyarım..

bunun için ego ve suçluluk duygusu bizde işe yarıyor. telkinlerin artmasındada yıllarca olumsuz düşüncelere şartlanmış beyin kabul etmek istemiyor, ve arafta kalıyoruz.

buda benim düşüncem.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:11 PM.