![]() |
cekingenlik acaba bu telkinlerin çekingenlige karsı caresi war mıdır ben çekingen bir kişiyim özellikle karsı cinse karsı cok çekingenim yüzlerine bile bakamıyorum etkileşim tepkisi ve korkusu oluyor bende. soruma cevap werirseniz sevinirim. |
Cevap: cekingenlik Alıntı:
Telkinler, kisinin kendisini daha dolaysiz anlatmasina katki saglamaktadir, eger Telkin Etkilerini forumdan inceleyebilirsen daha ayrintiyi orada bulabilirsin. Karsi cinse karsi cekingenlik hissi ise, sucluluk ve ego telkinlerinin 2 hafta dinlenmesinde sonra ``sosyallik arttirici `` ya da ``topluluk karsisinda konusma`` telkinlerini eklersen sonuclarina sen bile sasiracaksin, ben sasirdim cunku....y789 Mutlu olman dilegimle |
Cevap: cekingenlik Olmaz mı burada çekingenlik bir yana sosyofobi ile ilgili sıkıntı yaşayan ve bu sıkıntıları aşan ya da hala aşmaya çalışan ve bu konuda yol kateden insanların hikayelerini okuyacaksın. Lütfen önce rehber bölünü incele sonra telkinleri dinlemeye başlarsın ve tabi (inşallah)değişimleri de görmeye. Tabi değişimi yalnız telkinlere bağlamamak gerek telkinler değişim yolunda bize destek olmaya hazır bulunmaz kaynaklar. Suçluluk+Ego güçlendirici ile başlayıp İleride de Sosyallik arttırıcı+ kendine güven gibi telkinleri dinlersen faydası olacağına inanıyorum. Değişime açık ve istekli olduktan sonra bir de bakmışsın "vay be nerden nereye geldim" diyeceğin değişimleri yaşamışsın. Mutlu günler dilerim... |
Cevap: cekingenlik Senin elinde olan birsey "rahat ol" bu telkinleri bile dinlerken ne isteyipte dinliyorsun bunu bile bilincaltinla paylasip yapiyorsun neseli56 ama tabiiki benim düsüncem bu, ismim gibi gercektende bu konularda acemiyim ama inan biraz düsünürsek yollari bulmak bizim elimizde.. Gayret gösterene yollar acilir art56art56 |
Cevap: cekingenlik teşekkürler herkeze iyiki varsınız bu site olmak üzereart56art56 |
Cevap: cekingenlik Alıntı:
O zaman rumuzunla esdeger olarak haydi bakalim ``rahat ol`` ve kendini telkinlerin o muhtesem zindeligine ve mutluluguna birak, gerisi zaten senin de sasiracagin sekilde geliverecek, Haydi basla simdi , su andasevincli |
Cevap: cekingenlik aynı sorun bendede var çok aşırı olmasada var ve öylesine gezerken sitenin reklamını gördüm ilginç geldi öylesine sosyal fobi http://www.telkinmp3.com/telkinler/4...bi-akarsu.html bunu dinledim gerçekten böyle şeylere asla inanmam ama işe yarıyor sosyal bi ortamda konuşurken ne kadar rahat konuştuğumu çekinmediğimi arkadaşlarım sürekli vurguladı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 AM. |