Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyal Fobi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/)
-   -   merhaba (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/617977-merhaba.html)

leyla19 11-03-2011 05:18 PM

merhaba

okb ve sosyal fobiliyim.şimdiye kadar 9 -10 farklı çeşit ilaç kullandım ama hiç birinin olunlu etkisi olmadı.ilaçlatrdan omudumu kestim.umarım bu sefer amacıma ulaşırım.bazı sorular sormak istiyorum.telkinleri gece uyurken dinlemek ve gündüz dinlemek arasında fark varmı.suçluluk ve egoyu iki hafta dinleyip etkilerini görmezssek bi,le diğer telkinleride dinlemeye geçmelimiyiz.daha sonra ekleyeceğimiz telkinleri bir kaç gün ara ilemi yoksa hep birliktemi dinlemeye başlamalıyız.ihtiyacımız olan dokuz on telkini 2 haftanın sonunda hep birlikte dinleye bilirmiyiz.günlük 16 saat dinlwmeyi düşünüyorum.etkisdini çabuk gürür müyüm.ayrıca 2 haftanın sonunda suçluluk ve egoyu çıkarmalkımıyız.rehberi okudum ama sorularıma tam cevap bulamadığım için bunları yazdım.sevgilerimle

Işıldayan Safir 11-03-2011 05:52 PM

Cevap: merhaba

Merhabalar,

Bu açıklamalar defalarca yapıldı ancak tekrar bir özet geçiyim. Rastlamadınız anladığım kadarıyla. Öncelikle telkinlerin günlük dinlenilmesi önerilen süre en fazla 8-10 saattir. Günde 16 saat dinlenilmesini önermiyoruz. Dolayısıyla hemen etki göreyim diye acele etmenize gerek yok. Telkinlerden çabuk etki görmek isteyen üyelerimiz için zaten uygunlarsa günde 8-10 saat dinleyebileceklerini söylüyoruz.

Onun dışında başlangıç telkinlerini dinledikten sonra etkilerini görmezseniz en fazla 2-3 telkin eklemenizi ve başlangıç telkinlerini sabitlemenizi öneririm. Ekleyeceğiniz telkinleri düzenli dinleme imkanınız varsa düzenli dinlemeniz daha iyi olacaktır. 9-10 telkin dinlemeniz fazla abartılı olur. O kadar kabarık bir listeyi en erken 3 aydan önce hazırlamamanızı öneririm.

Bu tür zamanlarda sabırlı olmanız daha uygun olacaktır. Her şeyi bir anda yapıyım olsun, bitsin, hemen etkisini göreyim diye düşünürseniz hepsi yarım yamalak kalır. Faydalanma sürenizi de kendi kendinize uzatmış olursunuz.

Sevgilerimle. actionsmile

leyla19 12-03-2011 04:25 PM

cevaplarınız için çok teşekkür ederim.son bir soru daha sormak istiyorum.telkinleri gece uyurken dinlemek ile gündüz dinlemek arasında etki açısından fark olur mu.

Işıldayan Safir 12-03-2011 04:34 PM

Alıntı:

leyla19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792971)
cevaplarınız için çok teşekkür ederim.son bir soru daha sormak istiyorum.telkinleri gece uyurken dinlemek ile gündüz dinlemek arasında etki açısından fark olur mu.

Uyurken dinlemek bana göre etkili. Ama büyük bir fark yok.

leyla19 14-03-2011 06:20 PM

artık mp3 leri bulamıyorum.ne oldu acaba

Işıldayan Safir 14-03-2011 07:38 PM

www.telkinmp3.com adresimizden ücretsiz telkinlere ulaşabilirsiniz.

Sevgiler.

leyla19 22-03-2011 04:17 PM

tekrardan merhaba.1 sorum olacak.suçluluk ve ogo güçlendiriciyi günlük 8-10 saat dinleyenlerde mi diğer mp3leri 2 haftadan sonra atmalıdırlar.sevgler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:11 PM.