Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyal Fobi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/)
-   -   Bazen yolda tanıdıklarımı görünce ona görünmek istemiyorum :S:S:S (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/617420-bazen-yolda-tanidiklarimi-gorunce-ona-gorunmek-istemiyorum-s-s-s.html)

Edward_87 21-01-2011 10:42 AM

Bazen yolda tanıdıklarımı görünce ona görünmek istemiyorum :S:S:S
 
Merhaba, öncelikle burada duygularımı paylaşmaktan çok mutluyum.^-^ Telkinlere de devam ediyorum. size birkaç sorum olacak, Ben tanıdık veya uzun süredir görmediğim insanlarla karşılaşınca görmemiş gibi davranıyorum.agl34Hatta kızlara karşı bu durumum daha sık oluyor. Konuştuğum zaman aklıma bişey gelmiyor sanki kendimi kasıyorum.2600 çekingenliğimden olduğumu düşünüyorum..Sizce bu sosyal fobi midir?? Ego ve suçluluktan sonra hangilerini dinleyebilirim?? yardımcı olursanız çok sevinirimO0

Alexandra 21-01-2011 12:35 PM

Cevap: Bazen yolda tanıdıklarımı görünce ona görünmek istemiyorum :S:S:S
 
"Ben tanıdık veya uzun süredir görmediğim insanlarla karşılaşınca görmemiş gibi davranıyorum.Hatta kızlara karşı bu durumum daha sık oluyor. Konuştuğum zaman aklıma bişey gelmiyor sanki kendimi kasıyorum.2600 çekingenliğimden olduğumu düşünüyorum..Sizce bu sosyal fobi midir?? Ego ve suçluluktan sonra hangilerini dinleyebilirim?? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba Edward,

Tam da sosyal fobi konusunu araştırıyordum, kafamı kaldırdım ve senin yazınla karşılaştım. Gördüğüm kadarıyla kendini anlatmakta, düşüncelerini ifade etmekte herhangi bir sorunun yok. Öyleyse durum tamamen kendine güvensizliğinle ilgili olmalı. Yaşadığın sıkıntının boyutları çok önemli. Arada bir yaşadığın bir sıkıntıysa, kafanda başka sorunlar varken insanlarla konuşmak istemediğin sonucunu çıkartabiliriz. Ancak bu senin hayatında çözülmesi gereken bir sorun olarak su yüzne çıkmış anlaşılan. Kendine Güven telkinini dinlemeni öneriyorum. Çünkü özgüveninle ilgili bir desteğe ihtiyacın var gibi görünüyor. Eğer sorun gülünç duruma düşme alt yapısına bağlanıyorsa, kendine herkesin eşit olduğunu, karşındakinin de insan olduğunu, kırıcı sözleri söyleyenlerin kendisinin yüreklerindeki kötülükten kaynaklandığını ve aynı durumlara herkesin düşebileceğini sürekli hatırlatırsan yavaş yavaş rahatlamana yardımcı olur. Özgüven telkine de izin ver sana destek olacak, güvenini yerine getirecektir. Metnini de okumanı tavsiye ederim :)))

Edward_87 22-01-2011 11:26 AM

Cevap: Bazen yolda tanıdıklarımı görünce ona görünmek istemiyorum :S:S:S
 
Merhaba bluepebbles,
Beni çok güzel bir şekilde ifade etmişsiniz.Okuduğumda yüzümde tebessüm hiç eksik olmadı gerçekten:)
Küçüklüğümden beri özgüven eksikliğimin olduğunun kanısına vardım. Hiç konuşmayan ve içine kapanık bir çocuktum.Depresyona bile girdiğimi söyleyebilirim.Sosyal hayatım yok denecek kadar az. Şimdi üniversite öğrencisiyim. Galiba Önceden gelen benzer durumlarımı yaşıyor gibiyim.:S Kendim olamıyorum sanki.Üstümde baskı var gibi rahat hareket edemiyorum.Onun için okuldakilere de soğukkanlı biri gibi mesajını veriyorum.Şimdiden kendine güven telkini dinlemeye başladım.:) peki bu sosyallik arttırıcı tam olarak ne gibi fayda sağlıyor??

karamel_ 22-01-2011 12:44 PM

Cevap: Bazen yolda tanıdıklarımı görünce ona görünmek istemiyorum :S:S:S
 
Seni çok iyi anlıyorum. Önceden bende böyle şeyler yaşamıştım.Ama artık telkinler sayesinde daha rahat davranıyorum. Hatta çekingenliğimden eser kalmadı diyebilirim. Olumlama yapmanı tavsiye ederim .Ayrıca sosyallik arttırıcıyıda kesinlikle dinlemelisin, hiç birşey yapmadan hayatına yeni insanlar çekmeni ve daha sosyal biri olmanı sağlayacak.

Stroncow 22-01-2011 02:53 PM

Cevap: Bazen yolda tanıdıklarımı görünce ona görünmek istemiyorum :S:S:S
 
Şu an bende o problemleri yaşıyorum Edward..Küçükken bende içime kapanıktım, kimse ile konuşmaz ,mahalledeki çocuklarla oynamayı pek sevmezdim ve şu an da üniversite öğrencisiyim ama geçmişteki bu tür olayları arkamda bırakamamıştım.Hatta etrfaımdaki insanlar bana konuşmadığım için olumsuz şeyler söylerlerdi.İyice kızmıştım ve aramaya başladığımda bu güzel forum karşıma çıktı iyiki de çıkıt ( :.2 hafta önce sosyallik arttırıcı telkin dinlemeye başladım ve kesinlikle işe yarıyor diyebilirim.Tabii bundan önce kendine güven telkinini dinlemiştim .Olumlu sonuçlar alıyorum şimdi..

esra_dark_angel 22-01-2011 03:04 PM

Cevap: Bazen yolda tanıdıklarımı görünce ona görünmek istemiyorum :S:S:S
 
Aynı sorunları bende yaşadım şu anda yavaş yavaş telkinler sayesinde bu huyumda düzelme görüyorum bende küçükken çok içime kapanık bir çocuktum belkide tek çocuk olduğum için el bebek büyüttükleri için kendime güvenim az diye düşündüm hep ama telkinler gerçekten işe yarıyor umarım seninde işine yarar sorunların çözülür =)

Edward_87 23-01-2011 12:17 AM

Cevap: Bazen yolda tanıdıklarımı görünce ona görünmek istemiyorum :S:S:S
 
Duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Beni gerçekten çok sevindirdiniz.Sizin tavsiyenizi göz önüne alıcam. öncelikle kendine güven ile başladım.Daha sonra sosyallik arttırıcıyı deneyebilirim.Bazen düşünüyorum da keşke daha önce bu siteyle karşılaşsaydım diye. Fakat benim için daha geç sayılmaz.İyi ki varsınız:)


Sevgilerimle:)))

kinataki 18-02-2011 03:23 PM

Cevap: Bazen yolda tanıdıklarımı görünce ona görünmek istemiyorum :S:S:S
 
Bana da oluyor.2 yıl önce bu konuyu görsem güler geçerdim fakat bende yolda tanıdıklarımı görünce saklanıyor ya da gözükmemeye çalışıyorum.Herhangi tanımadığım ancak suratlarını görmek istediğim insanlara da bakamıyorum :(


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.