Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sosyal Fobi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/)
-   -   Telkinlere kendi sevdigim muzikleri ekleme sansim varmi ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sosyal-fobi/613346-telkinlere-kendi-sevdigim-muzikleri-ekleme-sansim-varmi.html)

keskinta 21-06-2010 02:40 AM

Telkinlere kendi sevdigim muzikleri ekleme sansim varmi ?

Merhaba benimde sosyal fobim var bu beni cok rahatsiz ediyor telkinleri dinledim 1 hafta gibi omzum dik yuruyorum faydasini gordum ama o telkinleri dinleye dinleye kulagimin isitmesi azaldi

yani demek istedigim sizden telkinleri muziksiz bir sekilde alip kendi sevdigim muziklerin arkasina koyabilirmiyim ?

eger koyabilirsem lutfen bana detayli bi sekilde anlatirmisiniz mesela bir slow rock sarkisinin arkasina telkin koyabilirmiyim :P guitar veya yesilcam muziklerinin arkasina telkinleri koyabilirmiyim lutfen en kisa zamanda yardim ederseniz cok sevinirim

tesekkurler :)

keskinta 21-06-2010 10:02 AM

Cevap: Telkinlere kendi sevdigim muzikleri ekleme sansim varmi ?

yani mesela su sesi muzikli telkini baska bi muzigin arkasina su sesini cikartmadan koyabilirmiyim ?

genco 21-06-2010 10:23 AM

Merhaba Keskinta, bu konuyla ilgili sana yardımcı olacak kişi Atakan Abi. ona ulasmayı denersen daha kısa zmanda daha net bilgi alabilrsin. sevgiler.

keskinta 21-06-2010 10:24 AM

Alıntı:

genco Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753295)
Merhaba Keskinta, bu konuyla ilgili sana yardımcı olacak kişi Atakan Abi. ona ulasmayı denersen daha kısa zmanda daha net bilgi alabilrsin. sevgiler.

tesekkur ederim arkadasim nasil ulasabilirim atakan beye ?

hayatimdegisti 21-06-2010 12:04 PM

Alıntı:

keskinta Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753283)
Merhaba benimde sosyal fobim var bu beni cok rahatsiz ediyor telkinleri dinledim 1 hafta gibi omzum dik yuruyorum faydasini gordum ama o telkinleri dinleye dinleye kulagimin isitmesi azaldi

yani demek istedigim sizden telkinleri muziksiz bir sekilde alip kendi sevdigim muziklerin arkasina koyabilirmiyim ?

eger koyabilirsem lutfen bana detayli bi sekilde anlatirmisiniz mesela bir slow rock sarkisinin arkasina telkin koyabilirmiyim :P guitar veya yesilcam muziklerinin arkasina telkinleri koyabilirmiyim lutfen en kisa zamanda yardim ederseniz cok sevinirim

tesekkurler :)

Merhaba
Telkinleri kullaklıkla dinlemeyi önermiyoruz.Eğer imkanınız varsa uykuda hoparlorle dinleyin.
Ben genelde gece pc yi yada notebook u açık bırakırım.Bu şekilde dinlerim.

Dinlerken sesi çok yüksek açmayın uykuda rahatsız etmesin.

Dilerseniz gündüz pc de bir medi playerda telkinlerin doğa sesli versiyonlarını diğer medi player yada winampda kendi beğendiğiniz müzikleri ayni anda calin.
Ancak çaldiğiniz müziklere dikkat edin.Aşırı pesimist yada rock tarzı pek uygun olmaz.
Bunun dışında beğendiğiniz müzikleri calabilirsiniz.

Mutluyum mutluyum mutlu 21-06-2010 03:21 PM

Bende Atakan abinin söylediği şekilde dinliyorum çoğu zaman. Winampta telkinlerin doğa sesli versiyonlarının listesini yapıyorum. Telkinin sesini hafifçe duyulacak kadar kısıyorum. Diğer taraftan media playerden kendi müziklerimi açıyorum. Ya da film izliyorum...Bu şekilde dinlemeni tavsiye ederim...

Thaloc 21-02-2011 07:08 PM

uykuda değilde uyanıkken kulaklıkla dinlemenin zararı nedir öğrenebilir miyim çünkü ben yıllardır kulaklıkla alışığım odalar yakın ses gidiyor da

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 PM.