![]() |
yardımcı olun merhabalar ben ego (güven) ve suçluluk duygusu telkinlerini 80'er saat dinledim. şimdi ise sosyal fobiyi 36 saattir dinliyorum yanına da kendine güven telkinini ekledim. ben ancak bunları 4'er saat dinleyebiliyorum. ben de dik durma haricinde bir değişiklik yok. 4 er saat dinlemek yeterli olur mu beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler... |
Cevap: yardımcı olun Selam telkinler gerçekten faydalı fakat devamlı olarak dinlemen güne 4 saat dinlemen aslında az bu senin telkinlerden alacagın verimin biraz kendini geç göstermesine sebep olacaktır sana iki tavsiyem var 1 . illaki gündüzleri bilinçli olarak dinlemene gerek yok akşam uyurkende dinleyebilirsin çünkü telkinler zaten bilinç tarafından degil bilinçaltı tarafından duyuluyo 2. verim almak istiyorsan zaten 4 tane telkin seçmişsin bunların hepsini verim almaya başlayana kadar aynı zaman diliminde dinle. 10 tane telkini aynı listede dinleyenler var etkisini görmen 3 ayını alır sanırım. ama 4 saatten başka dinleyemniyorum diyosan önemli olan süreklilik ... by |
Cevap: yardımcı olun teşekkür ederim verdiğiniz cevap için anladığım kadarıyla ne kadar çok dinlersem o kadar çabuk faydasını görürüm. çok dinlemeye çalışacağım tekrar teşekkürler yardımınız için |
Cevap: yardımcı olun Alıntı:
eger sosyal fobin varsa,aynanın karsısında kendi kendine konusmanı öneriirim.güçlü oldgnu,kendını sevdgini,kendıne güvendiğini fln soyle...bırde olumlama yap hersseyın iyi olacagını dusun...gelecek gunlerın sana mutluluk getırecegını...telkınler etkı edıyor,fakat bunları yaptıgında cok daha cabuk sonu alıyorsun...ben suan cok daha iyiyim... |
Cevap: yardımcı olun Telkinleri daha çok dinlemek istiyorsan gece yatarken aç bilgisayarı telkinide aç sabaha kadar çalsın sabah kalktığında kapatırsın.Telkinler uykudaykende etkili. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:25 PM. |