Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sizinde-tepkileriniz-daha-net-olmaya-basladi-mi/)
-   -   Tekrardan merhabalar, (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sizinde-tepkileriniz-daha-net-olmaya-basladi-mi/624863-tekrardan-merhabalar.html)

karmam 17-02-2015 02:33 PM

Tekrardan merhabalar,
 
Ben yaklasık üç aydır telkinleri dinliyorum. Bazı zamanlar beş ya da altı gün dinlemediğim olmuştur ama genellikle dinledim bu üç ay içinde günde 8 saat bazen daha fazla olmak koşulu ile. Daha önce de telkinler ile ilgili görüşlerimi içeren konular açtım. Bu siteyi sadece iyileşeyim de gideyim diye hiç görmedim ya da tam tersi. Burada nasıl ki iyileşenler ya da değiştiğini yarı zamanlı da olsa görenler yazıyor ve bunlar sevinçle ve bol bol ilgi ile karşılanıyor ise hala değişimin bir parçası olmayanlar için de durum aynı olmalı diye düşünüyorum ve kendimden biraz bahsederek telkinlerin bendeki etkilerinden ya da etkisizliklerinden bahsetmek istiyorum arkadaşlar. Öncelikle bu siteyi kazara da olsa bulduğum için minnettarım. İlk dinlediğimde daha önce de yazdığım gibi '' Baş ağrısı, kulak yanması, arada sinir'' gibi duygusal ve fiziksel ağrılar yaşadım. Ve o günden bu yana da -bazı aralar hariç- hep dinledim. Ve su an bile yazarken dinliyorum. İlginç rüyalar ya da aynı temalı rüyalar da gördüm ve bunları da paylaştım burada. İnsanoğlu, pozitif duruma negatif duruma verdiği tepkiden daha farklı tepkiler verir, bunları hepimiz biliyoruz. Ama negatif olaylara da ilgi göstermeli ve pozitif için neler gerekli bunları irdelemeliyiz bence. Çok şey bilmiyor olsak da yasadıklarımızdan yola çıkarak önergelerde bulunmak çok zor olmasa gerek. Çunku ben daha önce açtıgım konularda negatif/olumsuz yargılar yasadıgımı ve hala bi şeyler değişmediğini ki değiişimin hemen olmayacagını da bılıyorum ama değişimin bir parçası olmak istediğimi yazdıgımda cevap verenler bir ya da ıkı kısı idi. Ama burada değiştim, her sey yolunda gibi konulara verilen cevaplar daha fazla. Biliyorum, sizler de onlar gibi değişmek istediğinizden bi heyecanla yazıyor, yazıyor ve yazıyorsunuz. Ama onemlı olan değişime uğramamış hatta az da olsa nasibini alamamış kesim olarak daha fazla paylaşımda bulunmalı ve neler yapılabilmeli durumunu konuşmalıyız dıye dusunuyorum. Kabalık ettiğimi umarım düşünmezsiniz. Neyse, telkinleri dediğim gibi, üç aydır dinliyorum ve hiçbir emare olmadı diyemesem de bazı zamanlar özgüvenım geldi, gözlerime aynada bakınca daha bi parlak geldi:) ama çok kısa idi ve ilk zamanlar oldu. Ve daha da büyüyecek diye düşünürken etkiler gitti, üstelik dinlemeye hep devam etttim ve pes etmedım ve etmeyeceğim de. Artık fiziksel ya da duygusal ağrılar yok. Sadece artık özellıkle geceleri dinliyorum ve gündüzleri de ama artık değişim ya da bir kıpırtı yok bende. İstediğim zaten hemen olacak ya da hemen değişeceğim değil ki. En azından bi kıpırtı, bir emare, bir olgu istiyorum. Mesela, ilk zamanlar aynada gözlerimin içinin parlaması bile; çunku bu bıle bana huzur ve mutluluk ve özguven vermişti. Ve pes etmeden bir yıl boyunca dınlemeyi düşünüyorum. Ama neden böyle bir şey olmuyor diye düşünmeden edemiyorum. Lütfen, olumlu ya da olumsuz her seyı paylaşalım ıstıyorum. Teşekkürler

mehtap1606 18-02-2015 01:06 AM

Cevap: Tekrardan merhabalar,
 
Hangi telkinler dinlediginiz


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.