Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sizinde Tepkileriniz Daha Net Olmaya Başladı mı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sizinde-tepkileriniz-daha-net-olmaya-basladi-mi/)
-   -   Konsantrasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sizinde-tepkileriniz-daha-net-olmaya-basladi-mi/623083-konsantrasyon.html)

karayip18 19-06-2013 01:42 PM

Cevap: Konsantrasyon

Ya bende kendimi geliştireyim istedim farkındalığın artsın dedim böyle bi durumda ne yapılır bilmiyorum artık bu subliminal mesajları dinleme konusunda çekiniyorum doğrusu

mehtap1606 19-06-2013 01:43 PM

UYGUN BİR DİLLE ONLARI SUÇLAMADAN YAZDIN DEĞİL Mİ?

karayip18 19-06-2013 01:45 PM

Evt hatta çalışanlarından biri numarasını verdi aradım konuştum ama böyle bir durumun olması mümkün deil dedi.

karayip18 19-06-2013 01:48 PM

Şu an sindirim sistemimde sorunlar var b12 düzelmesi için sindirim sistemini düzenlemem gerek ilaçlar kullanmakta yoruldum artık bilmiyorum ne yapacağımı

mehtap1606 19-06-2013 01:54 PM

TEKRAR YAZ BANU HANIMA BURADA DURUMUNA ÇARE BULABİLİR MİSİN EMİN DEĞİLİM, EN İYİSİ SEN ALFA FREKANSA YÜKLEN SORUN O DİYE DÜŞÜNÜYORSAN HAKKINI ARAMAK İÇİN ARAŞTIRMA YAP.SAĞLIĞINI KAYBETMİŞSİN DURUMUNUN SORUMLUSU ORASIYSA BU KONUDA TELKİNLERE UYARI KOYMADIKLARINDAN SUÇLULAR FAKAT SEN KANIT SUNABİLİR MİSİN ?
SAĞLIĞINA KAVUŞMAN İÇİN BANU HANIMDAN YARDIM İSTE BELKİ FREKANSLARLA SANA YARDIM EDER DİCEM AMA ÇOK HAYAL GİBİ UZAK BİR İHTİMAL OLDU BU DA..NE DİYEYİM KARDEŞİM UMARIM ACİLEN ŞİFA BULURSUN.
İSTERSEN BURADAKİ UZMANLARA DANIŞ, ÖZLEM HN, ABDULLAH BE VE ATAKAN BEY ÇOK İLGİLİLER.

karayip18 19-06-2013 01:58 PM

Ya şimdi benim isteğim şu sindirim sistemini düzenlemek inş düzeldikten sonra b12 de düzenlenir kendimi toparlarım sizin önereceğiniz bişey var mı bu sindirim sistemini düzenleme konusunda

mehtap1606 19-06-2013 02:20 PM

maalesef hiçbir bilgim yok bu konuda..

seniha. 20-06-2013 05:54 PM

ilk defa subliminal mesaj dinlemekten dolayı sindirim sisteminin bozulduğunu duydum.sindirim sisteminin iyi çalışmaması yeme tarzından dolayı. ben iki sene öncesine kadar yeşillik çok az yerdim. daha çok katı yiyecekler yerdim.bu yüzden sindirim sistemim iyi değildi. yeme tarzımdan dolayı yoğun bir demir eksikliği oluştu. geceleri uyuyamıyordum. gidiyordum mutfağa ekmek arası bir şey yiyordum o şekilde uyuyabiliyordum.sonra doktora gittim demir eksikliği çıktı. ilaç kullandım. az arttı. sonra doğal ilaç aldım. hala demir eksikliği var ama eskisine göre daha iyi. demir eksikliğini yükseltmek için yeşillik türü de yemeye başladım. yeme tarzımı değiştirdim. siyah çayı bıraktım. yeşilçay ve ıhlamur çayı içtim. yemeklerden sonra bir şey içmedim. ve sindirim sistemim düzeldi.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:36 AM.