![]() |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben bendede önce duygusallık ve bugün acayip sinir hemde aşırı.Ne yapmalı dinlemeye devam ediyorum şuan ego güçlendiriciyii..dusun2 |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben ben bu telkinleri dinlemeye başlayalı 4 gün oldu. dinlerken biraz kafamda ağırlık doluluk hisstesemde şartlanmadanmıdır bilmiyorum kendimi değiştirmeye başladığımmı hissediyorum sanki. sorum şu aslında; siz bu tepkilerde netlik halini ne kadar zaman sonra kaazandınız bunun için hangi telkinler işin içne girdi? bunları merak ediyorum umarım bu soruyu cevaplayan olur. yanlışş yere yazdıysamda düzeltmem için yardımcı olursanız sevinirim. |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben kisiden kisiyte degisiyo bu bir haftada sonuc alanda oluyooo bir aydada .. bi kere netligi hemen beklemeyin..kendimden ornek veriim ilk haftadan itibaren pozitiflige adim attigim asikar.. lakin dalgalanma yasiyorm bu aralar cok sık.. kabuslarımın maşallahı var:p ben netliği 3-4 haftada kazandım amaaaa dediğim gibi dalgalanmalarım tamamiyle son bulmadığı için yüzde 80 diyebilirz.. geç gelebilir sizee bu süre düzenli dinlemediğim için oldu o da .. siz istikrarla devam edin.. inanın sonucu bekleyin |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben peki süre olarak bi problem yok zaten yorucu b ilş değil sadece dinliyorum. ama bu bahsedilen netlik hali gerçekten ihtiyaç duyduğum bi durum. bi soru daha sormak istiyorum. ego ve suçluluk telkinlerini bitirdim sayılır. peki şimdi sizce bu netlik hali yolunda ilk olarak eklemem gereken telkin hangisi olmalı? yada iki tane eklemem gerekirse hangileri olmalı? |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben Alıntı:
he he ne güzelde oluyor.Zaten ne geliyorsa içine atmakta geliyor.Tepkisiz kalmak boş yaşamak gibi.Tabi bunuda dengelenmesi gerkeir.Gerçekten öyle nasıl gıcık insanlar var anlamam.Valla öyle gıcıklar hiç mi hiç lazım değil... |
Cevap: Mazeretim var Asabiyim Ben Alıntı:
Netlik istiosan topluluk karşısında konuşma ve başkalarının düşüncesini önemseme dinle derim.Tabi bu bnm fikrim=) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 PM. |