![]() |
Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! Evet, bende de sivilce sorunu vardı hem de boynumda acı veren sivilcele çıkıyordu...Yapmanız gereken ilk şey hormon testi yaptırmak, ben yaptırdım, herhangi bir sorun çıkmadı. Bu durumda, beslenmenize dikkat edeceksiniz, "ben ne yiyorum ve ne sebep olabilir bu soruna" deyip yediklerinizi gözden geçirin...Bende çay, kahve, çok fazla çikolata sorun olmuştu, bunları sınırlayın,patates kızartması da az yiyin... Sonra dahiyane bir çözüm buldum ki sonradan da öğrendim ki doktorlar da öneriyorlar...Elmayı elma sıkacağıyla sıkıyoruz ya ve bir köpük oluyor, işte o köpük tam bir şifa...Yüzünüze o köpüğü sürün, elma suyunu da için bu arada, elma köpüğünü yüzünüzde yaklaşık 20 dakika bekletin, göz altlarına sürmeden...Sonra suyla durulayın...Haftada 3 kez yapabilirsiniz...Cildinizin sivilcelerden arınmış ve inanılmaz yumuşamış olduğunu göreceksiniz. Bunun dışında bayanlar için söylüyorum makyajdan sonra cildinizi kaliteli bir temizleme sütü ve tonikle temizleyin.Göz altları için özel solisyonlar kullanın, eğer 25 yaşın üstündeyseniz piyasada çok güzel gece kremleri var, tavsiye ederim. |
elma suyunu pek duymadım ama sivilceyi bir dilim çiğ patates çürütüyor sürdükten sonra ertesi gün sivilcelerin kabukları soyulduğunu yok olduğunu gözlemleyebilirsin |
benim bundan 1 sene önce burun bölgemde ve yanaklarımda sivilceler vardı doktora gittik bana roccoton adında bi ilaç verdi 1 ay sonra sivilcelerimin büyük kısmı gitmişti ama bu ilacın yan etkileri varmış iç organlarında tam emin değilim ama sanırım ciğerlerde bi sorun yaratıyormuş doktor söyledi belkide birde bunun için para almak içinde uydurmuş olabilir ama çok süper bi ilaç. inanın bana burnum sanki şarap içmiş gibi kıpkırmızıydı arkadaşlar dalga geçiyorlardı neyse kurtulduk şimdide sivilcelerim var ama önceki gibi derin değil şimdide isotreksin adında bi ilaç kullanıyorum faydası olur umarım |
Ben sivilcelerden memnunum sivilcesiz oldugum zaman basima cok bela geliyor o yuzden sivilceler iyiki varmis elma iyi geliyor.Tuz seker cikolata ve kafveyi birakmaniz gerekiyor. |
Alıntı:
|
actionsmile peki göz altı morarıkları için bir önerin varmı |
Alıntı:
POşet çayları ılıkkken göz altlarına koy...Hem bu, gözde arpacık vs varsa yok ediyor. |
Arkadaşlar cildin nem ihtiyacı için ve sivilce için ELMA KÖPÜĞÜ...Elma meyve asidi içerdiği için sivilceleri yakıyor ve yok ediyor... Bir de portakal kabuğunun yüze sürüldüğünü duymuştum ama o ne işe yarıyor bilmiyorum. |
Alıntı:
|
bişi diil... |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! teşekkürler bende deniyecem sivilceler için... |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! Kullandığım ve çok memnun kaldığım bir yöntem var ; Bebe pudrası,su,bir tane antibiyotik hepsini karıştırıp maske kıvamına getiriyoruz,20 dakika bekletiyoruz,yıkıyoruz. Sonra da sivilcelerimize elveda diyoruz :) |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! Alıntı:
|
Haftada 3 kere yapmanız gerekiyor ama ilk yaptığınızda bile farkı anlayabiliyorsunuz. Tabiki düzenli yapmak gerekiyor sonuç almak için. |
|
yeterli :) |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! peki sivilce izleri için çözümü olan var mı ? |
1 çay kaşığı karbonat, 1 çay kaşığı yoğurt bir iki damla limon. maske kıvamına getirin ve lekelerin olduğu bölümlere sürün. yarım saat bekletebilirsiniz. haftada 1 kere yapmanız yeterli. |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! tşkler denicem... |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! Arkadaşlar bu karbonat ve yoğurt karışımını ben bir kez denedim.Acayip yaktı yüzümü ve kıpkırmızı yaptı. Bunda birde limon var. Deneyecekler dikkatli olsun çok fazla tutmayın yüzünüzde |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! bence doktora danışın, mutlakaa. . kimin cildi neye uyumlu, neye allerjisi var bilinmez. . Ben benzamycin e başlayacağım blissy |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! bence kil in de faydası oluyor sivilce ve izlerine..s,v,lce ve lekelerinin geçmesinde önemli olan derini soyulması ve yeni derinin çıkması ile yeni bir yüze sahip olursunuz.ama herşeyide kullanmayın yüzü soyuyor diye.sonra küçük küçük delikler kalırsa.o zaman yüzünüze alışmalısnız..sivilce lekelerle oynamayın....bir de en önemlisi tabi ki psikolojik olarak pek büyütmeyin..sadece çıkar ve geçer deseniz yeterli bile bence |
aaaoooovvv ben hep soğuk yapıodum çay toniğini şaşkınx biz poşet çay kullanmayız bende demlikten kalan son çayı ufak kavonozuma süzer pamukla gözlerimde tutardım 3er dakika ama hep soğuk denedim yeni de başladım henüz sonuç almadım ama ılık olmaması bana bir yarar sağlamaz mı ki dusun2 |
elmayı sevmem pek ama deniceemmm |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! elmayı sıkma tamamda oradaki köpügü nedense hiç görmedim nasıl cıkartacaz o köpüğü |
rende ile :))) en ince rende ile elmanın 4te1 dilimini rendelerseniz yüzünüze sürecek kadar yeterlii köpük çıkıyor:) geriside mideye kalıyor :) sevgileractionsmile |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! sonuç alan var mı elmadan başka :) |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! buraya da bir bakın isterseniz yiyecek içeceklerin yanı sıra psikolojik olarakta etkileniyor vucut ve svilce ve türevi cevaplar veriyor bize :D Bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam "telkin sivilceye iyi geliyor " gibi birşey söylemiş, rastlayanınız oldumu ¿ |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! Konuyla ilgili sıkıntıları olanlar için güncellemek istedim ve tecrübelerimi yazayım dedim :) .. birincisi elma kabuğuyla denedim köpüğüyle değil ama :D .. oldu .. ikincisi patatesi rendeledim sivilce olan yere sürdüm .. o da iyi geldi .. bildiğin doğal fondoten gibi bişi oldu (fondoten'in nasıl yazıldığını bilmiyorum :d .. yanlıs yazdığım için altı çizgili çıktı sevincli ) unutmadan bir de .. telkinler sivilce yapıyor demişti bir ara biri .. sanırım doğru yada benim bilinçaltım yazdı onu bir kenara bilemiyorum .. yoğun bir şekilde dinlemeye başladığımda sivilceler çıkmaya başLadı .. |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! şu yüzümdeki sivilceler gitse hayata yeniden bağlanıcam adeta |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! hayata bağlanabilmek için bir çok imkan, sınırsız yol var güzel insan :) hiçbir sebep beklemeden, hemen yapmalısın bunu :) hadi bakalım ;) |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! Bu kitap bana pek yararlı gelmedi sadece para tuzağı bence |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! Çok fazla olan sivilceleri bilemicem ama küçük minik ya da büyük ama tek çıkan sivilcelere diş macunu sürün bir kaç saat kurumasını bekleyin biraz yanıyor ama geçiyor |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! Arkadaşlar böyle şeylerle uğraşmayın size çok iddalı bir ürünü tavsiye ediyorum 15 gün para iadeli ne kaybedersiniz ki ? Acnemax Kullanıcı Sipariş | Acnemax Resmi Satış Sitesi | Sivilce Problemlerinde Etkili Çözüm Acnemax | Acnemax Avustralya'dan ithal edilen formül | Acnemax Sipariş Hattı 0507 120 95 20 |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! BİR GECEDE SİVİLCELERE SONN ÇOK ETKİLİ BİR KREMDİR ARKADASLAR KULLANANLAR BİLİR FAYDALARINIDA FORUMDA PAYLAŞIRLARSA ANLARSINIZ ZATEN. KAPIDA ÖDEME ŞEKLİ MEVCUT ÇOK ETKİLİ BİR ÜRÜN BİR GECEDE HEPSİ ORTADAN KALKIYOR İŞTE SİPARİŞ SİTESİ Bir Gecede Sivilcelerinizden Kurtulun |
Cevap: Sivilcelere kesin çözüm!!!!!!!!! Bunu kesin çözümü yok fakat cips kola benzeri yağlı sağlığa zararlı atıştırmalıkları daha az yerseniz eskiye göre bir azalma olacağı KESİN dir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:14 AM. |