![]() |
3 idiots Bu filmi şimdiye kadar nasıl izlememişim hayret.Kesinlikle izlemenizi öneririm.Özellikle Aaamir Khan'ın oyunculuğuna bayıldım.Bu filmden sonra ''taare zameen par'' filmini izledim.Çok sıcak bir film.bu filmde aynı oyuncunun oynadığı bir film.İkisi de hayata dair çok güzel mesajlar veriyor.Film biraz uzun ama insan sıkılmıyor.Öneririm.. |
Cevap: 3 idiots my name is Khan da izlenmeye değer bollywood tavsiye edermm |
Cevap: 3 idiots Geçen hafta izledim. Ben de tavsiye ederim. Gerçekten çok çok iyi bir filmdi. :) Oyunculuklar iyi. İşlenen konu iyi. Çok da etkilendim. Hem komedi hem dram içeren hem de mesaj veren bir film. Özellikle öğrenci olan arkadaşlar öğrenme konusuna farklı bir açıdan bakmak istiyorlarsa izlesin. "Ol iz vel." |
Cevap: 3 idiots Film çok güzel. Eğlendirici, aile baskısı yüzünden istediği bölümü okuyamayan insanlar için düşündürücü ve eğitim sistemini eleştiren bir film. |
Cevap: 3 idiots şu ana kadar izledigim filmler arasında bu kadar uzun olup hayatı acıısyla tatlısıyla anlatabilen bir film yok:)farklı olmamaktan korkmamak gerektigini yalnız kalsanız bile asla vazgeçmeyin va hayallerinize gerçekten inaniyorsanız başarı siz kovalar ne olursa olsun gözünüz kapalı peşinden gidebileceginiz bir hayal bulun ve dolu dolu hayatı yaşamaya bakın çünkü hayat çok kısa. filmi izlememin üzerinden çok zaman geçti ama bana hala böyle şeyler yazdırabiliyor :) kendine bir iyilik yapmak istiyorsan mutlaka bu film izlenmelisin .. :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:28 PM. |