![]() |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? bu filmi bugün izledim..kesinlikle izleyin derim HAYAL ET Konusu:Ya kızınızın hayalleri, sizin başarınızın sırrıysa? Mali İşler Yöneticisi Evan’ın işleri günden güne kötüye gidiyordur. Ama kızının hayal dünyası onun bu problemlerinin çözümü olacaktır. http://gunlukfilm.com/wp-content/upl...9/11/hylet.jpg |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Beni hayatımda hiç bir film Mustafa filmi kadar ağlatmadı. İnsanların sinemada bana bön bön baktığı zaman bile kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlıyorsam ben o filmi çeken adamın alnından öperim. Ah o son söylenen söz ''beni hatırlayınız'' zaten benim kendimi bıraktığım son nokta olmuştu!!! Mustafa filmi izlediğim en güzel filmdi... |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Umudunu kaybetme tek geçerim.. Filmin ismindende anlaşıldığı gibi hayallerinin peşinden koşan hiçbir zaman pes etmeyen yaşanmış bir hikaye Will Smith yaparda kötümü olur yahu :) |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Yeşil Yol |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? 1- Kayıp Balık Nemo 2- Madagascar 3- Madagaskar 2 4- Shrek 5- Shrek 2 6- Shrek 3 7- Tavuklar Firarda 8- Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik 9- Winnie the Pooh |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? La Vita e Bella /Hayat güzeldir |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Alıntı:
|
|
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:32 AM. |