![]() |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? bu filmi bugün izledim..kesinlikle izleyin derim HAYAL ET Konusu:Ya kızınızın hayalleri, sizin başarınızın sırrıysa? Mali İşler Yöneticisi Evan’ın işleri günden güne kötüye gidiyordur. Ama kızının hayal dünyası onun bu problemlerinin çözümü olacaktır. http://gunlukfilm.com/wp-content/upl...9/11/hylet.jpg |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Beni hayatımda hiç bir film Mustafa filmi kadar ağlatmadı. İnsanların sinemada bana bön bön baktığı zaman bile kendimi tutamayıp hüngür hüngür ağlıyorsam ben o filmi çeken adamın alnından öperim. Ah o son söylenen söz ''beni hatırlayınız'' zaten benim kendimi bıraktığım son nokta olmuştu!!! Mustafa filmi izlediğim en güzel filmdi... |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Umudunu kaybetme tek geçerim.. Filmin ismindende anlaşıldığı gibi hayallerinin peşinden koşan hiçbir zaman pes etmeyen yaşanmış bir hikaye Will Smith yaparda kötümü olur yahu :) |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Yeşil Yol |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? 1- Kayıp Balık Nemo 2- Madagascar 3- Madagaskar 2 4- Shrek 5- Shrek 2 6- Shrek 3 7- Tavuklar Firarda 8- Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik 9- Winnie the Pooh |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? La Vita e Bella /Hayat güzeldir |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Alıntı:
|
|
|
|
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? http://filimadami.com/afisler/Cumhuriyet(1998).jpg şimdi, en güzel denmiş ama hepsi birbirinden güzeldi bu filmlerin ::) CumhuriyeT in son sahnesinde az kala ağlıyordum. . |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? matrix + v for vandettta + bugün aslında dündü. |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? ''Gladiator'' kesinlikle mükemmel bir film... tavsiye ederim filmin etkisinde kalabilirsiniz bir kaç gün |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Yeşil Sokak Holiganları Her ne kadar en iyisi olmasa da aklıma bu geldi izlemenizi tavsiye ederim. İzledikten sonra siz de West Ham United li olacaksınız wave44 |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? ben nefes filmini çok beğendim ders verici olduğu için ve türk yapımı olduğu için |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Şu ana kadar izlediğim en iyi film değişti an değiştiği için. Alice in Wonderland - Alice Harikalar Diyarında Muhteşem bir film!!! İki kere gittim bu filme. |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? kesinlikle **büyük balık** |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Gerilim dalında ''Kadavra' |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Leonardo De Caprio'nun yeni çıkan "Inception" isimli filmi harika. Özellikle bilinçaltı ile ilgilenen arkadaşlara tavsiye eidyorum. |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? yeşil yol.. |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Bugün itibariyle Prayers For Bobby. ağla2 Mükemmel bir film. Oldukça dramatik ve duygusaldı. Çok farklı bir bakış açısı sunuyor ötekileştirdiklerimize dair. Herkese tavsiye ederim. Sevgilerimle. sapkal89 |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? ilk 50 öpücük güzel bir film.. |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Prayers For Bobby Harika bir film. Yeşil yol da öyle. |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Piyanist. Müzik, oyunculuk,senaryo inanılmazdı. |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Esaretin Bedeli, Hayat Güzeldir... keyifle izlenebilecek 2 film... |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? esaretin bedeli Le Fabuleux destin d'Amélie Poulain requiem for a dream dün itibariyle old boy bir de keyif filmim my girlfriend is an agent |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Braveheart Braveheart Braveheart Braveheart |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? hepsini yazmışssınız :(( çook eskilerden, müziğiyle konusuyla etkileyen The Beach (1984), The Crow, 99 Brezilyalı Çocuk ilerleyen dönemlerde Terminatör, Matrix; Yeşil Yol ve Esaretin Bedeli es geçilemez zaten; İngiliz Hasta müzikleri ve görselliği ile çok etkilemişti. Babam ve Oğlum hala ağlatır ve etkiler. Şeytanın Avukatı ayrı güzeldir. ne kadar çok film var yazılacak?? |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? tolgaasya ya katılıyorum.. leonardonun başlangıç filmi çok güzeldi.. ilginç ve düşündürücü..filmden 1 sn kopamadım..oyuncular ve herşey süper.. |
|
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Başka dilde Aşk Benim aşmakta zorlandığım sorunum olan "kendini ifade" duygusunu çok güzel yansıtmış bir film... http://static.pudra.com/generated/89...e-ask-mkle.jpg |
Cevap: Ynt: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? evet katılıyorum Esaretin bedeli ve Akıl oyunları |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Amelie Alice in Wonderland Dancer in the Dark |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? en cok begendigim filmler -13-cü dövüşçü (ABD) -3 idiots (Hindistan) (Not:Komedi degil) -İdiocracy (ABD) (fantastik komedi) |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Forrest Gump |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Esaretin bedeli |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Ayy birçok kişi Esaretin Bedeli dedi. Bu filmi izlemedim. Çok merak ettim şimdi. |
Cevap: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi? Ben de çoğunluğa katılıyorum.Esaretin Bedeli ve Hayat Güzeldir... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:27 AM. |