![]() |
En çok beğendiğin filmi tavsiye et... Benim en favori film önerim esaretin bedeli V for vendetta,seven,köstebek,prestige,50 ilk öpücük,not defteri,Apocalypto,Truva,Ölü Ozanlar Derneği,Özgürlük Yolu,Beyin Avcıları aklıma gelenler... |
Cevap: En çok beğendiğin filmi tavsiye et... ben şimdilik tek film diyorum.çünkü ilk söylenmeyi sonuna kadar hak eden bir film... KURTLARLA DANS |
Cevap: En çok beğendiğin filmi tavsiye et... Truva hariç söylediğiniz hiç bir filmi izlemedim arkadaşlar girlhahaTruvayı da yarım izlemiştim, çok gürültülü olduğundan 2. yarısını seyretmedim. Tavsiye edildiğine göre güzel olmalılar. Bunlar aklımın köşesinde bir dursun ;) |
Cevap: En çok beğendiğin filmi tavsiye et... Valla herkesin film beğenisi farklı eğer psikolojik film seviyorsan;akıl oyunları,kelebek etkisi,memento,dövüş kulubü Hayat dersi veren filmler seviyorsan;Ölü ozanlar derneği,özgürlük yolu,patch adams,ekim düşü,umudunu kaybetme,Şimdi ya da asla Aşk filmi seviyorsan;Not defteri(notebook),Not:Seni Seviyorum,Kasım da aşk başkadır,50 ilk öpücük Tarihi savaş filmleri seviyorsan;Gladyatör,Truva,Kral Arthur Ayrıca Slumdog Millionaire,Click,Avatar,Cinderallaman,Testere serisi,Hayat güzeldir aklıma gelenler.Ama herkesin film zevki farklı.Ben Zeki Demirkubuz'un filmlerini izliyordum.Çoğu kimse izlemez... |
Cevap: En çok beğendiğin filmi tavsiye et... Alıntı:
|
Cevap: En çok beğendiğin filmi tavsiye et... cennet gibi şuan ilk olarak aklıma bu geldi t678 |
Cevap: En çok beğendiğin filmi tavsiye et... son yıllarda izlediğim en güzel film 'Avatar'...iki saat yada daha fazla sürüyo sanırım ama izlerken hiç sıkılmıyorsunuz...kesinlikle tavsiye ediyorum...actionsmile |
Cevap: En çok beğendiğin filmi tavsiye et... Çok farklı bir film denemesi olmuş.Evet bende beğendim.Sinema da izledim ama 3 boyutlu değildi.3 boyutlu daha güzeldir... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 AM. |