Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sinema (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sinema/)
-   -   Fried Green Tomatoes{Kızarmış Yeşil Domatesler} (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sinema/1203-fried-green-tomatoeskizarmis-yesil-domatesler.html)

Umutlu 19-04-2007 10:06 PM

Fried Green Tomatoes{Kızarmış Yeşil Domatesler}

Fried Green Tomatoes{Kızarmış Yeşil Domatesler}

Yönetmen:Jon Avnet

Senaryo:Fannie Flagg(Film, Fannie Flagg'in "Fried Green Tomatoes at the Whistle Stop Cafe"
adlı kitabından uyarlanmıştır),Carol Sobieski

Görüntü Yönetmeni:Geoffrey Simpson

Müzik:Thomas Newman

Oyuncular:Kathy Bates.........................................Evel yn Couch
Mary Stuart Masterson...........................Idgie Threadgoode
Mary Lousie Parker.................................Ruth Jameson
Jessica Tandy.......................................Ninny Threadgoode
Gailard Sartain......................................Ed Couch
Stan Shaw...........................................Big George
Cicely Tyson.........................................Sips ey

Tür:Dram

Süre:130 dk.

Yapım:İngiltere/ABD

Vizyon Tarihi:1991

[youtube=425,350] nL7h0bIKPMg[/youtube]

[youtube=425,350] _OZEx-HRmi8[/youtube]

Konu:80'li yıllarda bir huzurevinde son günlerini geçiren yaşlı bir bayanın, orta yaş krizlerinde, rejimlerle ve evliğiyle başı dertte bir başka kadına anlattığı hikayelerden oluşan; Amerika'nın 30'lu yıllarında, trenlerin durak yeri olmaktan öte bir özelligi olmayan bir kasabada o yaşlı kadın ve arkadaşlarının açtığı whistle stop cafe'de yaşananları, kasaba hayatını, arkadaşlıkları sıcak bir dille anlatan bir film."Tanrı bir kapıyı açmadan diğerini kapamaz"...İyi seyirler ola... sung66

pisimbat 21-07-2007 03:45 PM

Ynt: Fried Green Tomatoes{Kızarmış Yeşil Domatesler}

hayatımda çokaz film vardırki bu film en baş sıradadır benim için en az 10 kez izledim çok çok büyük keyif alırım bence herkes mutlaka izlemeli

uzunoğlu 16-08-2007 12:23 PM

88a
ya umutlu inanmıorum tüylerimi diken diken ettin benim hayatımda en sevdiğim filmdir her izlediğimde 88a 88a 88a böle ağlarım en son bir cd de arkadaşım verdi geçenlerde nostalji yaptım izledim çok seçkin bir film kesinlikle.ingiliz sinemasının klasiklerinden.
iki dostun hikayesi hele o kesilmiş kola cenaze töreni veee "arı büyücüsü" smiliyface bak yine çok duygulandım 88a teşekkürler paylaşımın içinnn

25emel 16-08-2007 06:26 PM

dusun ne oluyo ya merak ettim şimdi ben bi izleyem milleti bu kadar duygulandıran aglatan flim 4897

uzunoğlu 16-08-2007 07:09 PM

ben bir arkadaşıma da bööle anlatmıştım meraktan ne yapıp edip bulmuş tabi o yapım tarihin düşünmeyerek günümüz sinemasından bir örnek beklediği için pek hoşlanmamıştı 789569 ama bence yine de izlemelisin emel clapping

25emel 16-08-2007 07:31 PM

Alıntı:

yeliz Nickli Üyeden Alıntı
ben bir arkadaşıma da bööle anlatmıştım meraktan ne yapıp edip bulmuş tabi o yapım tarihin düşünmeyerek günümüz sinemasından bir örnek beklediği için pek hoşlanmamıştı 789569 ama bence yine de izlemelisin emel clapping

arkadsa söledim getirecek bulabilirse ...yayınım bitsin vakit kalırsa izleyeceğim.merak etiim yahu super

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:28 PM.