![]() |
The Incredible Hulk Bilim adamı Bruce Banner, tüm hücrelerini zehirleyen gama radyasyonuna karşı bir kür geliştirmeye ve içinde dizginleyemediği bu öfke saçan gücü serbest bırakmaya çalışmaktadır: Hulk. Gölgelerde yaşayarak, eski hayatından ve sevdiği kadından uzak kalan Bruce, bu obsesif durumdan kaçınmak için çabalarken bir taraftan da General Thunderbolt Ross ve gücünü yok etmeye çalışan askeri bir makine tarafından yakalanıp, yok edilme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır. |
Ynt: The Incredible Hulk Filmin görsel efektleri bundan önce çekilen Hulk'a göre daha başarılı. Ama yine konuyu toparlayamamışlar, film insanı içine çekmiyor. Kötü karakter çok başarılı bir seçim olmuş. IronMan'a yapılan göndermeden anladığım kadarıyla bütün süper kahramanların birlikte rol alacağı bir film bizi bekliyor sevincli İyi seyirler. |
Ynt: The Incredible Hulk ben de nasıl oldu da bu filme gittim hayret ediyorum... ilkine de g,tmemiştim, bu sefer eşim beni kandırdı sevincli halbu ki hiç gitmem bu tür vudulu kırdılı, sert filmlere... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 PM. |