Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sınavlar Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sinavlar-serbest-kursu/)
-   -   NASIL KAZANDINIZ????? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sinavlar-serbest-kursu/3164-nasil-kazandiniz.html)

soninlow 19-12-2007 02:21 PM

NASIL KAZANDINIZ?????

HERKESE MERHABA... ben öss'ye seneye gireceğim.sayısalcıyım lise 3 teyim üniversiteyi kazanan büyüklerimin tecrübelerinden bu site sayesinden faydalanmak istiyorum...
nasıl bir düzen ve plan içinde bu başarıya ulaştınız ?örneğin günde ne kadar soru çözerdiniz? vs... yardımcı olursanız sevinirim... ttli3

tresor 19-12-2007 02:35 PM

Ynt: NASIL KAZANDINIZ?????

azimle.. girecegım bolumu buyuk harflerle duvarıma yazmıstım, ıstedıgım yerı de kazandım, gunde 800-1000 arası soru cozuyordum,( aslında gerek yokmus cok hırpalamısım kendımı ) tıcaret lısesıne gıttıgım ıcın matematık ve fen eksıgımı de haftasonu tamamlıyordum, OSS de ılk bıne gırmıstım, tek yapacagın planlı olmak ve ne ıstedıgını bılmek bır de panık olmamak keske gene sınava gırsem ne guzel gunlermıs

soninlow 19-12-2007 03:04 PM

tebrikler... ilk bin süper, gurur verici...son senemi çalışmaya başladın? uyku düzenin nasıldı kaç saat uyuyordun?(günde bir test kitabı bitiriyordun galiba o kadar kitabı nerden bulurum ben dusun)

tresor 19-12-2007 03:21 PM

arkadaslarımla havuz yapmıstık kıtabın ustune ısaretlemıyorduk kıtapları degısıyorduk, ıyı bır ogrencı oldugum ıcın OSS hazırlık kursuda bana yardımcı oldu, hıc para odemedım kursa, uyku duzenım de aksamları en gec 21.00 de yatıyordum sabaha karsı 3 ya da 4 de kalkıyordum sabah 7 kadar test cozup uyumadan okula gıdıyordum ordan da ogleden sonra etud ıcın dersaneye, eve herkes uyudugunda calısıyordum ben boylece dıkkatım dagılmıyordu. Mutlaka uykumu alırım halen de cok dıkkat ederım uykuma. Ben bıraz abartmıstım cunku matematıkte eksıklerım vardı, OSS de sosyal kısmı tamamını eksıksız yapmıstım yanılmıyorsam sayısalda 35 netım vardı.

soninlow 19-12-2007 03:47 PM

yakın arkadaşlarında etkisi var muhakkak ben bu konuda yalnızım, hangi mesleği yapıyorsunuz hangi üniversite umarım memnunsunuzdur.bu anlattıklarınızı son sene mi yaptınız?

soninlow 21-01-2008 06:48 PM

başka başarılarından bahsetmek isteyen yok muuu ?? yalnız bırakmayın beniii sad456

inci kurt 23-02-2008 10:03 AM

normal düzlise mezunuyum kendime bi program yaptım kafamda başka hiçbişey yoktu dersaneye falan gitmedim..dergiye abone oldum ocakta başladım çalışmaya..ve %1 lik dilimin içine girdim...matetamik full fizik 2 yanlış kimya full..türkçe 12 net dl78türkçe beterdi.zamanı kullanamadım..denemelere girmediğimden oldu denemeleri kaçırma o yüzdenn.. neyse sonuçta başta hedef belirle ve asla olumsuz düşünme wave blissy kendini kazanmış hedeflediğin yerde olarak hayal et.. başarılar..

cicero 03-04-2008 01:51 PM

Şahsen çok fazla bi çalışmam olmadı, günde 500-600 soru çözmeler falan,dolayısıyla istediğim yeri kazanamadım ama şuan ki bölümümden de şikayetçi değilim.

aysunt 04-04-2008 10:27 PM

merhaba,
benim ortakul matematiğim çok zayıftı. lise 1'de bu açığı kapattım. sadece okul derslerine çalışarak. lise2'de dersaneye gittim, daha çok kimya ve fizik üzerine yoğunlaştım. az çalışıyordum ama düzenli.
lise sonda ise ortalama 2-3 saat. bazen 5 saat çalıştığım da olurdu ama hiç çalışmadığım günler de olurdu. soru sayısına gelince haftada ortalama 600-700. daha fazla değil emb23
okul sabahtan akşama kadar olduğundan çok yoruluyordum ve vakit kalmıyordu. ayrı bir çalışma odası olmadığından (özellikle kışın) evdekiler dizi..vs. izlerken ben uyurdum. biraz dinlendikten sonra kalkar çalışırdım. hiç bir şey yapamadıysam bile ertesi sabah erken kalkıp en azından 1 saat çalışmaya gayret ederdim. yoksa vicdanım rahat etmezdi. ben ilk 1000'e girmedim ama okuduğum bölümden memnunum. ilk 5000 b456
önemli olan konuyu anlamak ve zamanla yarışabilmek. benim çalışırken en çok dikkat ettiğim şey konsantrasyondu. yani 2 saat çalışırdım ama verimli olurdu.
ve hep kendime "kazanmak zorundayım. başka bir ihtimal yok.kazanacağım" derdim.
bence inan ve düzenli çalış yeter. bir yerde okumuştum hoşuma gitmişti "önemli olan hayatı kazanmak. sınav kazanmak için hayatından sağlığından olma"

soninlow 05-04-2008 09:52 PM

merhaba öncelikle beni bu konuda yalnız bırakmadığınız için çooook aa34 teşekkür ederim... aysunt bende şuanda senin gibiyim, okurken çok şaşırdım aynı senin gibi çalışıyorum bende . tesadüf diye birşey yoktur belkide sen bana yardımcı olabilirsin bu öss konusunda? ben şuanda öss denemelerine giriyorum tabi görmediğim bilemediğim birçok konu var alıştırma olsun diye giriyorum tabi, bildiklerimin hepsini yapmaya çalışıyorum ama en büyük sorunum sınavı yüksek enerjiyle girdiğim gibi bitiremiyorum bi kaç bölüm yapıyorum (enerjik ve konsantrasyonum düzgün bi şekilde) sonra sanki sınavda değilmşişm gibi öyle rahat soruları çözüyorumki yavaş yavaş ...zaman akıp gidiyo konsantrasyon dağılıp gidiyoçok denedim kendimi hep konsantrasyonum bir- bir buçuk saat sonra uçuuup gidiyor... napıcam ben şimdi tecrübelerine çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim... (bi de ne okudunuz?)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 AM.