Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sınavlar Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sinavlar-serbest-kursu/)
-   -   DGS (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sinavlar-serbest-kursu/2353-dgs.html)

orpheo 30-10-2007 05:22 AM

DGS
 
dgs sınavına önceden girmiş üyeler buraya yazabilirler.2sene sonra bende girecemde. smiliyface

alalev61 02-11-2007 04:27 PM

Ynt: DGS
 
ben geçen yıl girmiştim iktisat ı kazandım ..150 soru vardı türkçe matematik pek bilgi sorusu olmuyo yorum ağırlıklı sorular çoğunlukta..bide bulmaca gibi zeka ölçer sorular vardı ama senin girmene daha çok var belki o zamana soru stilleri değişebilir şimdiden bol şans hismiley

dygblmz 15-03-2009 01:29 AM

hayatımız sınav...ama dgs öncelikli benm için:)..planlarımm çok..uykum da çok şuna da..özellikle hayallerim ah hayallerim vazgeçmediğim ve vazgeçmeyeceğim boş olmayan hayallerim..bigün gerçekten! olacağına inandığım hayallerim:)..

sınavı kazanmak ders çalışmak deil hele dgs yi kazanmak hiç değil..temeliniz varsa eğer..kafa olarak rahatlamaya bakın ve sadece full çekmeye odaklanın..ben nereyi istediğimi yazcam ve sınavdan sonra orayı kazandım dicem burda..bilgim fazlasıyla var..ama asla bilgime güvenerek konuşmuorm..sonra yazcam neden böyle konuştuğumu ..kısaca çok sınav tecrübem var diyebilirim..edeceğim yapacağm diorm bu durmdan benden hoşlanmıorm ama sınav tarihi uzakta mecbur gelecek zaman kullanıorm:) saygılar sevgiler... ve tabikiii başarılar..gülümseyerek..))


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.