Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sınavlar Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sinavlar-serbest-kursu/)
-   -   Üşenme Erteleme Vazgeçme Öğrenciler İçin Video (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sinavlar-serbest-kursu/1960-usenme-erteleme-vazgecme-ogrenciler-icin-video.html)

hayatimdegisti 22-08-2007 01:07 AM

Üşenme Erteleme Vazgeçme Öğrenciler İçin Video

Üşenme, Erteleme, Vazgeçme

Danışman ve PDR Uzmanı olan Ahmet Yıldız´ın mutlak aokunması gereken "Üşenme Erteleme Vazgeçme" kitabında yer alan herkese motivasyon ve güç kazandıracak sözleri resim ve müzik eşliğinde klip yaptık. Mutlaka İzleyin.. Kisiselbasari sitesinden alintidir...

KİTAP ARKA KAPAK YAZISI

Öğrencisin. Dersten yana dertlisin!
Matematiği sevmiyorsun.
Sınav arası hayat yaşıyorsun.
Derslere konsantre olamıyorsun!
Ödevleri zamanında yapamıyorsun!
Kendi kendini motive etmek istiyorsun ama olmuyor!
Kendini başarıya programlamak istiyorsun ama beceremiyorsun!
Kendine güvenin sık sık ´servis dışı´ oluyor!
Sınav kaygısı ve ders stresi yaşıyorsun!
Ezberleme yeteneğinden şikâyetçisin!
Ha bi´ de saç modelini beğenmiyorsun!
Gençlik işte: ))
Çözümler farklı olsa da sorunlar aynı.
Çok satan Güçlü Hafıza´nın yazarı
PDR uzmanı Ahmet Yıldız,
Başarılı öğrenci olmanın psikolojisini anlatıyor.

İŞTE VİDEO

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=mvcsxuxWxEc[/youtube]

pufiduk 31-08-2007 08:13 AM

Ynt: Üşenme Erteleme Vazgeçme Öğrenciler İçin Video

kişisel gelişim ,nlp,motivasyon teknikleri dahil hayatı dilediğiniz şekilde yaşayabileceğinize dair fikirler sunan pek çok kitap okumuş olmama rağmen,başladığım noktadan çok da uzakda değilim.(telkin mp3 lerini henüz bu gruba katmadım)kendi çapımda ,öğrendiklerimi hayata geçirmek için az uğraş vermediğimi de söylemeliyim,buna ciddi mesai harcadım.geldiğim noktaysa şu,kendilerini sıfatlandırmak için kelime kullanırsam ,kapasiteleri sayesinde bunu da doğru değerlendiremeyecek bir grup insan figürü ve başka bir grup bilinmeyen nedenlerden şanslı insanlar için bunlar miad olabiliyor(istatistiksel olarak manalı bulmadığım bir oran da olsa).
ama buna bel bağlayacak kadar umutsuz ve arayış içinde olanların 'çoğu' (sadece iyi niyet göstergesi)için, sadece zaman kaybı daha kötüsü umut kaybı oluyor(oldu).bazen insan uçurumun dibindeyken yukarıdan bir ip atılsın,ucu çok sağlam bir kayaya bağlı olsun ve ona tutunarak çıkayım ister,çünkü ancak bunu yapacak gücü kalmıştır.oysa sunulan öneriler mancınık geliştirmeye,yada tünel kazmaya yönelik oluyor...
yine de herkesin umduğunu bulmasını da manasız bir heidi ruhuyla istiyorum .

dost78 31-08-2007 09:17 AM

Üşenme,Erteleme,Vazgeçme...
Bu üç kelime bence bütün kişisel gelişim yöntemlerinin çözmeyi amaçladıkları bir mesele,bu konularda toplumsal olarak zaafımız var,kendi adıma söylüyeyim birçok kişisel gelişim kitapları,makaleler,yazılar okumuş olmama rağmen pratikte fazla bir yol katettiğimi söyleyemem,fakat ümidimi yitirmiş değilim,demekki sadece kitap okumak yetmiyor,destekleyici yöntemler gerekiyor

keops 31-08-2007 09:36 AM

Hiçbir nlp,kişisel gelişim v.b kitap sorunun kökenine inemez çünkü kitaplar genele hitap ederek yazılır ama sizin probleminiz özel,size özgü bir problemdir ve size özgü bir nedene dayalıdır
BAzıları azda olsa eft nlp gibi teknikleri kullanarak kendi kendine kökleşmemiş ya da kökeni derin olmayan basit problemleri çözebilir....
özelliklede olumlu düşünme v.b gibi öneriler zihni boş ve dingin olmayan bi insanda etki etmez
zihni önce negatiflerden temizlemek lazım ki pozitif kendine yer bulsun
bazı arkadaşlar negatif düşünce ve de duygu geldiğinde hemen o düşünce ya da duygudan uzaklaşarak ve pozitif düşünerek ondan kurtulduğunu zannediyor ama değil ve böyle yapmakla negatif düşünce bilinçaltına bastırılarak dahada güçlü bir şekilde geliyor veya o korktuklarımız başımıza geliyor ne kadarda olumlu düşünsekte
öncelikle negatifleri temizlemek için uğraşmalıyız geçmişte negatif telkin ve yaşayışların etkisini yok edecek teknik ve metotları kullanmalıyız hemde sorunun kökünü kurutan metotları yoksa değişim herkesin istediği fakat çok az kişinin muvaffak olduğu bi durum

dost78 31-08-2007 09:43 AM

alk78

tebrikler keops,
sorunun temelini çok güzel anlatmışsınız

pakguc 31-08-2007 11:23 AM

tebrikler keops 25889

bu tür tekniklere inanmak da lazım değil mi?
inanmadan hiç bir şeyin karılığını alamayacağımızı düşünüyorum...

keops 03-09-2007 04:02 PM

Alıntı:

izumi Nickli Üyeden Alıntı
tebrikler keops 25889

bu tür tekniklere inanmak da lazım değil mi?
inanmadan hiç bir şeyin karılığını alamayacağımızı düşünüyorum...

kolunu kaldıracağına inanmazsan su bile içemezsin siirokul
gelişmek ve değişmek için inanç gereklidir .. zaten terapilerin çoğunun amacıda içimizdeki inanç mekanizmasını ortaya çıkarmaktır

sonysinger 29-09-2007 04:24 AM

Kişisel gelişim konusunda yeniyim. Motivasyon, konsantrasyon konusunda sıkıntılarım var. Önemli sınavlara hazırlanıyorum. Bu konularda yardım için psikiyatr ve psikologa da gittim, ancak yardımcı olabildiklerini söyleyemem. Hipnoza da gittim faydasını gördüğümü sanıyorum. Kendi kendine hipnoz üzerine çalışmak istiyorum ancak yeterince Türkçe kaynak yok.
Bu kitap ilgi çekici geldi. Başka önerebileceğiniz test edilmiş onaylanmış kitaplar varsa öğrenmek isterim. (Bu smiley çılgınlığı nedir yahu?)

hayatimdegisti 29-09-2007 04:36 PM

Alıntı:

sonysinger Nickli Üyeden Alıntı
Kişisel gelişim konusunda yeniyim. Motivasyon, konsantrasyon konusunda sıkıntılarım var. Önemli sınavlara hazırlanıyorum. Bu konularda yardım için psikiyatr ve psikologa da gittim, ancak yardımcı olabildiklerini söyleyemem. Hipnoza da gittim faydasını gördüğümü sanıyorum. Kendi kendine hipnoz üzerine çalışmak istiyorum ancak yeterince Türkçe kaynak yok.
Bu kitap ilgi çekici geldi. Başka önerebileceğiniz test edilmiş onaylanmış kitaplar varsa öğrenmek isterim. (Bu smiley çılgınlığı nedir yahu?)

Motivasyon konsantrasyon için kişiye ozel olarak sitemizde mp3 ler yapilmaktadir.Bunun için siparis bolumune tiklayip form doldurabilirsiniz..

Smiley'lerin dezavantajida var boyle cok kalabalik gozukuyor ancak biz seviyoruz onlari happy6 gogogo

soninlow 21-11-2007 06:23 PM

kendini yorgun hissetsen bile
başarı senden kaçsa bile
bir hata sana zarar verse bile
bir hayal yok olsa bile
gözyaşları gözlerini yaksa bile
kimse gayretini farketmese bile
nankörlük ödülün olsa bile
anlayışsızlık seni gülmekten
alıkoysa bile
ve hatta herşey