Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sınavlar Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sinavlar-serbest-kursu/)
-   -   Meslek Sahiplerinden Tercih Yapacaklara Tavsiyeler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sinavlar-serbest-kursu/11487-meslek-sahiplerinden-tercih-yapacaklara-tavsiyeler.html)

MalloryKnox 16-07-2008 05:23 PM

Meslek Sahiplerinden Tercih Yapacaklara Tavsiyeler
 
Birçok arkadaşımızın günlüğünde tercih sıkıntısı yaşadıklarını, hangi mesleği seçeceklerine karar vermekte zorluk çektiklerini okudum. Bizim gibi kocaman bir aileye sahip olmanın yararını bir kez daha görsünler istedim. Lütfen herkes buraya sahip olduğu mesleğin içeriğini, iş imkanlarını, alternatif imkanları anlatan tavsiyelerde bulunsun. Tabi sadece kendi mesleğinizi anlatmak zorunda değilsiniz. Çevrenizde gördüğünüz ve hangi bölümleri okuduktan sonra yapılabildiğini bildiğiniz meslekleri de anlatabilirsiniz. Amaç mümkün olduğunca farklı alternatif konusunda bilgi vermek.

sanemce 16-07-2008 05:31 PM

Ynt: Meslek Sahiplerinden Tercih Yapacaklara Tavsiyeler
 

başlangıcı ben yapayım.. 3 seçenek arasında kararsız kaldım.. hangisi bana ne katar bilemedim.. yaş faktörünü de gözardı etmemek lazım bu durumda.. 35 yaşımdayım ve bu yapacağım tercihlerden hangisi bana en fazla artı getirir..

Açıköğretim Fakültesi Halkla İlişkiler Programı (2 yıllık)
İşletme Fakültesi İşletme Bölümü ( 4 yıllık)
İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü (4 yıllık)

ben aslında Açıköğretim Fakültesi Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Programı istiyorum ama meslek liseleri mezunlarına öncelik tanınacağı ve 2000 kontenjan sınırı olduğu için girme ihtimalim çok düşük..belki de hiç yok.. 4897
herkese şimdiden teşekkürler kiss3


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:59 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.