![]() |
Yasayarak anladim bir saat önce yazdim bu siiri ve paylasmak istedim. daha sonra firsat buldukca diger siirlerimide paylasmak istiyorum. mutlu kalin... ömrümce seni bekleyecegim diyipte gözünü kirpmadan cekip gittiginde seninde yalan oldugunu yasayarak anladim gün gelip hayat beni bunalttiginda kendine gel diyip beni yalniz biraktiginda beni bir gün terk edecegini yasayarak anladim sana muhtacim diye söyledigimde hatta bunu sarki yapip söylesem bile muhtacligimi anlamadigini yasayarak anladim beni sensiz birakma dediginde hayallerim sana bagli diye söylediginde beni sensiz birakacagini yasayarak anladim gitme yalvaririm dedigimde geri dönmeni bekliyorum diye söylesemde duygularimi umursamadigini yasayarak anladim senin icin canimi veririm desemde kendimi sana kurban etmek istesemde bunu sadece lafta söyledigimi sandigini yasayarak anladim sana hep söz verdim seni asla birakmayacagim dedim senin sözünü tutmayacagini yasayarak anladim sayisiz terk edislerini, buna ragmen dönmeni beklememi bir gün cekip gidecegini yasayarak anladim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:16 PM. |