![]() |
SUS BE GÖNLÜM HUZUR BULSUN YÜREĞİM yıllarca peşinden dolaştım durdum durbe gönlüm huzur bulsun yüreğim bitmeyen hevesin peşinden koştum susbe gönlüm huzurbulsun yüreğim nekazandın neyinkaldı elinde neürettin ne bıraktın geriye gezip durdum boş hayeller içinde susbe gönlüm huzurbulsun yüreğim sevda deryasına daldın çıkmadın vurgunyedin yinede usanmadın heroltaya geldin hala bıkmadın susbe gönlüm huzurbulsun yüreğim yitirdim uykuyu ıssız gecede yalnız kaldım şu koskoca alemde yazın buymuş lehvi mahfuz kalemde susbe gönlüm huzurbulsun yüreğim bülbüle aldanıp gülemi yandın leylayı mecnunu gerçekmi sandın hakikat aşkından sen ne pay aldın susbe gönlüm huzurbulsun yüreğim yokuştur çetindir hayatın yolu cezbeder dünyanın serveti malı bırakyerde kalsın şöhreti şanı susbe gönlüm huzurbulsun yüreğim dinle hakikat ehlinin gerçek sözünü kaldır perdeyi aç gönül gözünü toprağa vermeden kul feramuzu bırak gönlüm hakkı bulsun yüreğim |
Cevap: SUS BR GÖNLÜM HUZUR BULSUN YÜREĞİM tskler.. siir sana`mi ait? |
Cevap: SUS BR GÖNLÜM HUZUR BULSUN YÜREĞİM evet bana ait arasıra nasip olur yazarım |
Cevap: SUS BR GÖNLÜM HUZUR BULSUN YÜREĞİM aklınıza yüreğinize sağlık, bende yazıyorum ama sanırım buraya aktarmak nasip olmayacak.. |
Cevap: SUS BR GÖNLÜM HUZUR BULSUN YÜREĞİM ta ezelden beri yazılmış yazı karalı kalemi düşmüş payıma alanlar almışlar baharı yazı fırtına boranı kalmış payıma nemalım mülkümvar nede şöhretim asaletim doğruluktur servetim sorulmaz hüdanın arzu hikmeti yoksulluk hırkası düşmüş payıma sevdalandım birgüzele vuruldum kısmetimdir deyip mecnunu oldum umut kapısının bekçisi oldum içiboş bir bina çıkmış payıma birgün olur biter gamım kederim biranda el olur tüm sevdiklerim ağlayarak geldim nasıl giderim ikimetre kumaş düşmüş payıma feramuz rüyaymış gördüklerim uyandım yokoldu bak emeklerim teraziye konur amel defterim acep neyan düşer benim payıma mevla rahmetini versin kuluna |
Cevap: SUS BR GÖNLÜM HUZUR BULSUN YÜREĞİM Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 PM. |