![]() |
İhtimaldi Senin Sevgin.. Belkide en doğrusu buydu....Terketmek... Seni hiç bir zaman haketmedim belkide... Belkide bir ihtimaldim senin için... Beynimde ur gibi yaşıyor sevgin... Bir türlü unutamıyor seni.... Unutmak çok kolaydı senin açından... Ama benim açımda çok zor unutmak... Keşke banada unutmayı öğretip gitseydin... Herşeye rağmen mutlu olman dileğiyle.... vefalıdost.... |
Cevap: İhtimaldi Senin Sevgin.. Bunu sen mi yazdın vefalıdost? |
Cevap: İhtimaldi Senin Sevgin.. terkeden insan böyle duygulara sahip olmaz sanırım.... |
Cevap: İhtimaldi Senin Sevgin.. Evet kendime ait. |
Cevap: İhtimaldi Senin Sevgin.. Çok beğendim. |
Cevap: İhtimaldi Senin Sevgin.. Sevindim beğenmenize. |
Cevap: İhtimaldi Senin Sevgin.. Devamını bekleriz. |
Cevap: İhtimaldi Senin Sevgin.. Bir de şunu düşün madem öyle. Onu haketmediğini söylüyorsun ya. Seni bir yerlerde bekleyen, seni gerçekten hak eden eden insana bu ezilmiş duyguları sürdürerek, onu düşünerek gerçekten beklediğin insana ihanet ediyorsun. Aslında cevabı kendinde biliyorsun en doğrusu buydu belkide diyerek. Hiç kimse başkasını hakedecek kadar değerli değildir. |
Cevap: İhtimaldi Senin Sevgin.. Merhaba Vefalı Dost, İşte bu şiir içime işledi. Beni bir yerden aldııı, bambaşka bir yerlere taşıdı. Yüreğine sağlık... İnsan unutmak istemedikçe unutamıyormuş, alışkanlık dediğin şey de çok acı ama bir yenisiyle değiştirilebiliyormuş... Vefa ise bambaşka bir yerde, bambaşka güzel yüreklere doğru akan tertemiz bir suymuş... SEvgiyle kalll:)) |
Cevap: İhtimaldi Senin Sevgin.. teşekkür ederim beğenmenize sevindim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:25 PM. |