![]() |
Ben Filistinli Çocuk...Tüyleriniz Diken Diken Olacak! Allah filistinde yaşayan insanlaın yar ve yardımcısı olsun. Mükemmel ve çok duygusal bir video...Mutlaka izleyin http://img1.loadtr.com/b-267982-t%C4%B1kla_izle.jpg |
Cevap: Ben Filistinli Çocuk...Tüyleriniz Diken Diken Olacak! Arkadaşlar Tıkladığınızda çıkan ekranda video görüntüsü ekranı çıkıyor ama izlemek için aşağıda lütfen bekleyiniz yazıyor.O ekrana tıklamayın ve bekleyin gelen ekranda play düğmesine tıklayın.Eğer videonuz açılmaz ise o ekrana tıklayın... |
Cevap: Ben Filistinli Çocuk...Tüyleriniz Diken Diken Olacak! |
Cevap: Ben Filistinli Çocuk...Tüyleriniz Diken Diken Olacak! http://img2.blogcu.com/images/u/o/m/...dm_3aa7f5d.jpg Koşun çocuklar koşun bugün bayram diyorlar Şenlikler dağa çıkmış orda bizim çocuklar Şeker diye bir kurşun deler yüreğimizi Kan çiçekleri sarar elbisemizi Sonra acı bir feryat rüzgar kopsa uçurur İntifada şehrinde sapana kurşun olur Önce bayram namazı el-AKSA mescidinde Sonra şenlige koşun bu gazze şeridinde Havalanır yumruklar tekbire söz vererek Yürüyün siz çocuklar küffarı çiğneyerek Belki kopar kafamız kollarımız kırılır O berrak kanımızla GÖGE İSLAM YAZALIM |
Cevap: Ben Filistinli Çocuk...Tüyleriniz Diken Diken Olacak! Bu konuya bu kadar ilgisiz kalınacağını hiç düşünmemiştim |
Cevap: Ben Filistinli Çocuk...Tüyleriniz Diken Diken Olacak! İnsanlar acı çekenleri görmek istemediklerinden izlememiş olabilirler mi acaba ? |
Cevap: Ben Filistinli Çocuk...Tüyleriniz Diken Diken Olacak! İnsanlar acı çekenlerin acılarını izleyerek çok azda olsa paylaşıp öyle içten dua etseler belki duaları kabul olurda bu kardeşlerimiz bu sefaletten kurtulur.. |
Cevap: Ben Filistinli Çocuk...Tüyleriniz Diken Diken Olacak! ağla2 Çok anlamlı bi video. Daha önce de izlemiştim. Allah(c.c) yardımcıları olsun İnşaallah. Gün olur devran döner ama ne zaman bilemiyoruz. İnş yakındır.. |
Cevap: Ben Filistinli Çocuk...Tüyleriniz Diken Diken Olacak! Filistin için olumlama çalışması yapsak belli bir zamanda dua etsek buradan fiziksel bir yardımımız dokunmuyor, metafizik yönden bir katkımız olur. O kadar üzücü bir konu ki bu, 21. yyın yüz karası. Bu çağda yaşayan herkesin utanması gereken durum. Bilmesem de olanları, yaşananların etik doğru ve insani olmadığını biliyorum; bunu herkes biliyor. Umursanmıyor mu nedir bilmem. |
Cevap: Ben Filistinli Çocuk...Tüyleriniz Diken Diken Olacak! |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:26 AM. |