![]() |
İlk Şiirim Bakma, gülüp durduğuma, gizlidenn bir hasretim Titreyen bir kalpteki ufakcık esaretim Dermansız hayatımdan bir parçayım, sadece Sonsuzlukta yitirilmiş, avaredir yüreğim Titreyen avucumda bir serçedir, gözlerin XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Herkes bilir, sessizdir atacağım çığlıklar Ağlasam. . İçime akar, damla damla halkalar Hissedemem, hiçbir zaman yaşayamadığımı Anlatırım, hırçın bir rüzgâra, heyecanımı Ağlasam. . Gönlümü dağlar usul usul rûyalar XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Hayatıma çöken sis alıp gitse başını Dalamam, hayâllere; unutamam adını Solgun bir beniz kalır, gözucumda bir ayna Görürüm, sonsuzluğu; benim adım da ayna Unutamam, hayalleri; silemem canımdan seni Varolmaya görsün can, olmayacaksa canan. . Bunu ben yazdım, yorumlarınızı bekliyorum; özellikle olumsuz yorumları bekliyorum ::) İyi ki varsınız, hepinizi seviyorum actionsmile |
Cevap: İlk Şiirim Güzel bi şiir Nsmr , umut da olsa herkes için nasıl olur ?blissy |
Cevap: İlk Şiirim canım kardeşim yüreğine sağlık, ne de güzel dökmüşsün duygularını şiirine. iyi ki varsın, iyi ki aramızdasın. |
Cevap: İlk Şiirim Çok güzelmiş gerçekten.Teşekkürler... |
Cevap: İlk Şiirim Alıntı:
|
Cevap: İlk Şiirim Enes,çok başarılı bir şiir.. Demek ki içinde böyle bir kabiliyet var..25889 Yazmaya devam etmeni umarım..Yalnız geçmişe ait bir burukluk hissettim ben bu şiirde.. Bu da bugününü etkiliyor..Unutma ki, sen varsan eğer değer verdiklerinin de bir anlamı olur hayatında..öyle değil mi? Seni seviyoruz..ark5 |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: İlk Şiirim Rica etsem, anlatım ve konu yönündeki eksikliklerimi bana gösterebilirmisiniz?? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:18 PM. |