![]() |
bahari bekleyen kumrular gibi Baharı bekleyen kumrular gibi Sende beni bekle sakın unutma Ellerin havada gözlerin yolda Bir tanrıyı bir de beni sakın unutma Çınladın durdun kulaklarımda Süzülen yaştın yanaklarımda Bir şarkı oldun dudaklarımda Senin ismini söyledim durdum Bende unutamam geçsede yıllar Seviyorum seni dünyalar kadar Dudaklarımda ismin gözümde yaşlar Bir tanrıyı bir de beni sakın unutmaagl34 |
Cevap: bahari bekleyen kumrular gibi ayy kıyamam sana öfkarlandın mı sen? =) bugün bende slow takıldım ümit babanın terkeyledin beni şarkısı çok güzel ya her yerde aradım zar zor bir yerden indirebildim limewire da çıkmıyor.ah ahh sözleri şöyle: Terkeyledin beni karanlıklara Bıraktın içimde derin bir yara. Sensiz gecelerde oooff tırnaklarımla Kazırım adını taş duvarlara. *** *** **** Duydum ki sevdiğim vermişler seni Bilmemişler seni candan seveni. Giymişsin üstüne offff beyaz kefeni, Gömmüşsün aşkımı geçen yıllara.... |
Cevap: bahari bekleyen kumrular gibi himm güzelmis ayrica ümit besenide severim... |
Cevap: bahari bekleyen kumrular gibi evet bende seviyorum.şarkıları çok hoş ne varsa eskilerde var damardan giriyorlar valla! |
Cevap: bahari bekleyen kumrular gibi damarciyiz demek:))) |
Cevap: bahari bekleyen kumrular gibi evet =))))))) |
Cevap: bahari bekleyen kumrular gibi Alıntı:
|
Cevap: bahari bekleyen kumrular gibi evet öyle görünüyor. bi de orhan babayla müslüm baba dinleyip jilet atanlar var aman onlardan olma :D |
Cevap: bahari bekleyen kumrular gibi Ter döküyor dört duvar ter bense beklerim bir gün mutlaka Ters dönecek anahtarlar bir gün elbet çıkacaksın ışığa Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Bir gün açılır açılmaz sandığın kapılar vurunca güneş Bir karanlık daha erişti güne saat neredeyse beş Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim Süsledim gelin misali gençliğimi sandığıma kaldırdım Sensiz geçen yılları sildirdim sana yeni zaman aldırdım Sen aydınlığa ben sana hasret Gel eritir demirleri bendeki ateş Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim Gün bizim güneş bizim, göğsümüzde ateş bizim El ele olduğumuz o gün gülmek bizim Dün bizim yarın bizim, yana yana sevmek bizim Hasrete vurduğumuz göz göz yürek bizim |
Cevap: bahari bekleyen kumrular gibi çok hoş =) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:30 AM. |