![]() |
rap sözleri-kukla bu günlerde kendi çapımda rap yapıyorum dünde bişeler karaladım hayat oyunu hayat alemi kukla gibi oynattı istediğini yaptırdı bir bozuk para uğruna harcadı ömrümü gülücükler ardına yeter artık bıktım dedikçe dahada arttırdı darbelerini pinokyodan pek bi farkım kalmadı benim azrail gel al canımı derdim sahnedee herkez bana gülerken kafama kafama meyve kabukları atılırken gülmekten ağzı burnu yer değiştirmniş insanlardan bıktım onlar bana bakıp gülmekten bense dişlerimi sıkmaktan bıkmadık işte yine çıktı mahallemizin berduşu hadi alkış yine neler yapacak kimbilir bizi eğlendirmek için yapmadığı sakarlık kalmayacak yine herzamanki gibi bir an olsun bize dertlerimizi unutturmak için kimi zaman kukla veyahut pinokyo oldum bütün acılarımı içime gömdüm sonrada sömürdüm bana bakıp biran olsun eğlenebiliyorsanız eğer alem rağzı gelir derdiniza melhem olur gider vallahide billahide geldi artık sonum harebidende ölüm benim son umudumdu en rezil günlerimde söyle hayat ne dir benimle alıp veremediğin bu kadar acımasız vefasız olmanın sırrını öğrenebilirmiyim söylede bilelim fiyatının ne olduğunu ona göre hareket edelim yaşım 20 fazla uzamadan hemen bitirelim |
Cevap: kukla bi kaç arkadaşla beraber grup kurduk alem adı aldında yapacağımız albümü bu siteye koyarım inşallah beğenirsiniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:39 PM. |