![]() |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM ben şiirden anlamam..ama okuduğum zihnimden akıyorsa...takıntısız...severim okuduğumu..ve benim için olmuştur....hiç denemedim düşüncelerimi dizelere dökmeye..sen denemişsin biz beğendik..zaten her şey deneyerek ve yanılarak en üst düzeye ulaşmıyormu ?...sen devam et yazmaya..bizde zevkle okuyalım..laf aramızda azcıkta övünelim aramızdan ne şairler çıkardık diye... |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM evet evet durmadan yazacaz ve gelişecez sonsuzaaaaaaaaaaaaaaa hismiley |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM ben ilk şiirimi yazdıgımda lisedeydim tüm sınıf gülmekden kırılmıştı girlhaha son ki denelerimi gerek sitede ki arkadaşlar gerekse cevremde ki arkadaşlar pek bi begendiler bundan sonra yazacagım karar verdim isteyince oluyomuş sahiden 44 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Alıntı:
heyyooooooo yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uy897 uy897 uy897 uy897 uy897 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM hayatım bizde ne cevherler var kimbilir daha neler neler sevincli keşkedeceğiz yavaşş yavaşşş bakalım daha ne şair adayları çıkacak aramızdan ttli3 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM gözlerim gözlerinizi görmeden, sözlerim kulağınıza gelmeden bir dilek tuttu kalbim yürekten içinde sizde varsınız hayatimdeğişti.. tüm insanlar bir gül bahçesinde kimisi yeni açmış,kimi henüz bir fide hepsi de ayrı ayrı renklerde her renkte siz varsınız hayatımdeğişti.... smileydance iyiki varsınız arkadaşlar...hayatımın bahçesine yeni çiçeklerin eklenmesi beni sevindiriyor.... blissy |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Gözünüz aydın yalancı aşklarım Siz kazandınız Ben gidiyorum İstediğiniz oldu işte Kanserim yavaş yavaş ölüyorum Ben mi çok duygusaldım yoksa Sizmi çok katıydınız Bilmiyorum. gerçi pekte önemi yokya hani zaten kazanan sizsiniz sevinin ben gidiyorum kanserim yavaş yavaş ölüyorum |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM [youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=T-RGi3OCupY[/youtube] aşk mı insanın içine düşer insanmı aşkın içine gidişinden arta kalan ve asla çözülemeyecek olan tek soru bu… bir kerecik görmedim seni çok istesemde göremedim iyide o zaman ben kimi sevdim yada sen bana ne ifade ettin aşka düşmüştüm beklide aşk düşmüştü içime tarif edemiyorum ama şuna inan ey sevgili gittiğin günden beri çok acı çekiyor, çok yanıyorum… bana verdiğinle seni bulmak istedim geceleri her an her dakika kendimle sen için kavga ettim her defasında kaybeden olacağımı yenik düşen olacağımı bile bile senin uğruna kendimden geçtim belki bu bir acizlik belki de yalvarış belki yok oluşun diğer adı ama ben seni benden bile çok sevdim… bilemedin |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM vayy sevgili asisler hoşgeldin bea sevincli şiirler güzelde bir bölümü özellikle dikkatimi çekti ben gidiyorum kanserim yavaş yavaş ölüyorum dusun |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM asisleer.. şiirler güzel'de ne o öyle kanser,manser ağzını hayra aç gardaşşş.... |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Asisler sen nerelerdesin?ama gelişin çok güzel olmuş...şiirlerin harika...bayıldım..bu sitede çok şey buluyorum,çooook..kah ağlıyorum,kah gülüyorum..duygularım gelgitlerde...ama olması gereken de bu..hayatın gerçeklerine gözlük takamam ki..güneşin faydasının olması kadar zararları da var tabi...ee bizde zararlarını biliyoruz canım koruma faktörleri de var demi ya... 96 Ellerine,yüreğine sağlık çok duygusal bir paylaşım..vayy bu sitede kimbilir daha kaç tane şair var...daha başka varsa yazarsan sevinirim..ben biraz şiir manyağıyımda.. sevincli benimde dikkatimi çekti emel,asisler neden böyle bir ifade kullandı acaba?belki de anlamı farklıdır,kelimeden..bazen şiirlerde böyle bitmişlik bezmişlik anlamında kullanılabiliyor..öyledir umarım.. |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM agl34 agl34 agl34 ama ben şiir yazamıyorum... istiyorum ama gelmiyorlaaaaar..... |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Sana daha yakınım artık İstemesende sendeyim Her şeyimle ruhunda, Her şeyimle bedeninde. Bu ne demek dersin belki Anlayamazsın ilk duyduğunda Saçmalıkta zannedebilirsin ama Aşkın tarifi bu olsa gerek Acı çekmek ve Bunu bilerek vazgeçmek Hayatındaki sensiz, Değersiz duygulardan. Bunu sen bilemezsin. Yaşamamışınki… Üzerimde bir çatı yok şimdi Etrafım çevrili değil dört duvarla Yağmurda yağıyor üstelik… Islanıyorum… İliklerime kadar, sırılsıklam oldum bitanem Çok değil ama Birazda olsa üşüyorum… Korkuyorum gelmemedenden Bana yarim dememenden korkuyorum Sensiz geçecek saatler aklıma geldikçe Daha da zayıf düşüyor bedenim Donuyorum Yaşamak istesemde elimde değil Yavaş yavaş ölüyorum. Bir kerecik görmek Ellerini tutmak Gözlerine bakmak Hayal oldu benim için… Sana kavuşmak, ulaşılmaz bir umut sadece Seninleyim ama olmuyor Ne kadar istesemde yaşamayı, Elimde değil Yavaş yavaş ölüyorum… Hep şaka gelmiş sanırım ama Öyle değildi bitanem İnan gerçekten Çok sevmiştim seni Her şeyi silecek Bizden başkasını yok sayacak kadar Çok sevmiştim Ve işte artık sendeyim, Seninleyim ama beceremiyorum, Ne kadar istesemde yaşamayı, Elimde değil Yavaş yavaş ölüyorum… Belki tekrarı olmayacak sana yazdıklarımın Sesini bir daha duyamayacağım belki Olsun ben sevdamın arkasındayım Ve her ne kadar istesemde yaşamayı, Elimde değil Usul usul ölüme gidiyorum… Hiç acı çekmiyorum ama Gözlerimden akan yaşlar Bana seni hatırlattıkça Aşkım deyişin kulaklarımda çınlıyor O an gelme ihtimalin geliyor aklıma Yaşamak istiyorum ama olmuyor be güzelim Sensiz olmuyor Elimde değil yapamıyorum Karşı koymak mümkünmü sensizliğe Yavaş yavaş ama zevkle Ben sevdama gidiyorum… Ölüyorum. Ölüyorum. Ölüyorum. Senin canın sağ olsun bitanem Çünkü seni gerçekten Senin bile anlayamayacağın kadar Çooook seviyorum… Hoşça kal ey kara sevdam Hoşça kal beyaz tenlim, Sarışınım, gül kokulu güzel yarim… Hoşça kal kara gözlüm Biricik sevgilim hoşçakal Çok denedim ama olmuyor Yapamıyorum. Hayalinle yaşamaktansa Hiç kavuşamamaktansa Sevdamın yüceliğiyle Ben ölüme gidiyorum. Sensiz ama seninle Ölüyor Ölüyor Ölüyorum… Beni unutma demeyeceğim sana Her giden gibi unutulacağımı biliyorum. Mutlu ol bitanem, Mutlu ol bebeğim çünkü, Ben ikimizin yerine ölüyorum… Seni gerçekten çoooook seviyorum. |
ayy delirtecek bu adam beni >:( ya sölesene ne oldu kardeşim ya neden şiirlerin elem dolu hayırdır aklıma kötü kötü şeyler geliyor vallaha tuh788 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM bu şiirinde harika asisler!ölüm umarım sadece yaşadığın sevdanın ölümüdür..sağlığın sıhhatin yerinde olsunda biten giden sevdan olsun..aşklar ölse bile unutulmazlar..yeni bir sevda yeni bir umuttur her zaman..sen bunları daha iyi biliyorsun..hayatın tüm güzellikleri seninle olsun... suzzycim kimbilir sende ne harikalıklar varır..her insan harika varlıklardır..ama hiç denedin mi yazmayı?özellikle duygularının yoğun olduğu anlarda denemeni tavsiye ederim..insan o kadar rahatlıyor ki şiir yazarken anlatamam...öfkeni,kızgınlığını,isyanını sevincini tüm duygularını anlatıyorsun satırlara...üstelik yazdıkların sana NEDEN?diye hiç sormuyor,seni yargılamıyor...sen ne yaşıyorsan,yazdıklarında seninle o anki duygularını paylaşıyor..harika bir duygu bu..yazamasanda okuman bile seni kimbilir taa nerelere götürür...ben belkide bu yüzden çok seviyorum şiirleri...beni bulunduğum andan uzak diyarlara güzel duygulara hesapsızca götürdüğü için... smiliyface |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM asisleeeeeeeer bu harika şiirlerinin neden böyle ölüm koktuğunu bize anlatır mısın acaba?meraktan öldük bizde...üzülüyoruz ama...hadi bize bu kelimenin maksadının sadece tükenmişlik olduğunu söylede rahatlıyalım...sen iyisin değil mi??? |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM SENİ SEVMEK VARYA, Aydınlığın içinde karanlık Karanlığın içinde aydınlık gibi Yıldızları ayı indirip Karanlıkta fenerle aydınlanmak gibi Seni sevmek varya Dondurucu soğukta yüzmek Sıcakta yanmak gibi Karda açan papatya Yazda açan kardelen gibi Seni sevmek varya Hani atarlar ya denize oltayı Oltada yem olmak gibi Heybetli dağlara,patikalı yollara Kızakla tırmanmak gibi Seni sevmek varya O kadar imkansız,o kadar zamansız ki Bir elle güneşi tutmak,bir elle Erken doğan bebeği yaşatmak gibi Seni sevmek var ya Yağmurun minik damlalarının Susamış toprağa can veripte Karıncanın sonu olması gibi Seni sevmek var ya işte sevmek Tüm bunlara rağmen O kadar güzel,bir o kadar sıcak ki Engelleri aşıp,hedefe ulaşmak gibi Kalbini öpüp,okşamak gibi Seni sevmek var ya sevmek Koca bir hiç..ama o hiçlikte bile Yine sen varsın SEVGİLİ... |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Şimdi benim HOŞÇAKALIN diyeceğimi düşünmüyosunuz umarım y789 Bu şiirlerin hepsi yıllar önce yazılış şiirler ve ben şu an o yıllardaki duygularımdan ço daha yoğun bi aşk yaşıyorum. Nasıl anlatılır bilemedim ki. Bugün öğleden sopnra sevdiğimle buluşacağız ve ben Tam 48 saattir o heyecanla doğru dürüst uyku uyuyamıyorum. Mesela dün gece 04:00 ibi yatmama rağmen bu sabah 07:30 da ayaktaydım. ve o saat bu saat habire sevdiğimi arıyorum. Lakin cep telefonu kapalıydı ev numarasından aradığım zaman ise ailesinin ona karşı tavır almalarından ve dolayısı ile onu kaybetmekten korktuğum için elim kolum bağlı öylee kaldım. Tek yapabildiğim bi kaç dakikalık aralıklarla telefonuma uzanarak onu aramaktı. SESİNİ DUYABİLMEK UMUDU İLE. işte o arada bu başlığı gördüm ve eski şiirlerimden bi kaç tanesini göndermek istedim.... durum budur... Sevgiler... Saygılar.... |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM yrl78 yrl78 yrl78 neyse sadece aşıkmış bi yere falan gittiği yok çok şükür... sağlığıda iyiymiş.... iyi senin adına çok sevindim asisler umarım aşkını en güzel şekilde yaşarsın.... hülyacım bu gün bi deneme yapıcam bakalım olucakmı... belki sayende şiiir yazma yeteneği kazanırım... cesaret kazandım girlhaha girlhaha olurmu olurr.... |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM şükür yaaff yrl78 eski şiirleriymiş ark5 |
Allah iyiliğini versin emi asisler,aşktan daha büyük bir enerji var mı?bu ne aşkı olursa olsun..içinde sevgi olan en değerli şeyi yaşıyorsun...ne mutlu sana..iyide niye her aşık olan bu kadar karamsar oluyor anlamadım...şaka bir yana harbiden tırstım yaniii ayyy bişey mi oldu acaba diye...neyse sonuçta iyisin ya şükür..Allah yolunu sevdiğine açsın... aa34 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM asisler heyecanlanma yaw,nasılsa eşinle buluşmaya gidiyorsun(gelecekten yazdığın mektubu unuttun mu?)dur sana gelecekten bir mektup atayım y789 sevgili arkadaşım Asisler;hatırlarsan geçmişte bir şiir köşemiz vardı ve sende bir gün oraya ölümsel vede karamsar şiirler yazmıştın da bizde kokmuştuk.Aman bu çocuğa birşey mi oldu acaba diye telaşlanmıştık..meğerse onlar eski şiirlerinmiş,ama yeni bir aşka yelken açtığını da öğrenmiştik...heyecandan elin ayağına dolaşmış ve sevdiğinle buluşacaksın diye günlerce uykusuz kalmıştın... sevincli hatırladın mı?şimdiki zaman da bunları düşündüğümde yerlere yatıyorum gülmekten...çünkü sen o bayanla evlendin ve çoluğa çocuğa karıştın..nerden mi biliyorum sevincli eee bu siteye yazdın hatta resimlerinizi bile gördükte ondan biliyorum...bunları aslında sende biliyorsun gerçi ama işte yaşaman gereken heyacanları da yaşaman en doğal hakkın...hayatının her dönemi istediğin gibi olsun... gelecekten geçmişe kucak dolusu sevgiler... t678 |
ay harikasın shamanıc, nerden bulursun böyle insanı rahatlatacak ve insana hoş bir tebessüm bırakacak şeyleri sen çok yaşa emi alk78 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM ya kayboldu shmanic aranıyor!! dusun hiç böle yaptıgını görmemiştim ilginç bir durum 4897 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM gelir yakında... işi çıkmıştır mutlaka dusun dusun dusun |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM geldim canım dostlarr... hızınıza yetişmeye çalışıyorum.... blissy bi girdim foruma bi sürü güzel süpriz... Allah tan geç gelmişim de asisler beni fazla korkutamadı.. ark5 biz kaç gündür yolunu bekleyelim o bizi korkutsun ... ah şu erkekler.. çocuk gibi olurlar.. (ama yaramaz çocuklar..) dl78 asisler gidişin suskun olmuştu ama dönüşün muhteşem olmuş.. yüreğine sağlık... super yine duygu fırtınaları koparmışsın hülyaa... thumbsanim balkan cım sizin güzel şiirlerinizi okuyunca kıskançlıktan yazdım o şiiri.. hepiniz çok yaşayın emii... girlhaha suzzy cesaret kıskançlıktaan geçiyo.. kıskan şekerim.. ne eksiğim var diye başla gerisi geliyoo ama bi yere kadar geliyoo.. sevincli emelimm daha rüyanın olduğu yeri bulamadım çok özür dilerim.. 4 sayfa okunmmaış mesaj var bulacağım nereye yazdıysan kuzumm.. dünden beri giremedim diye özledim sizi yaaa... be ne sevgi anlamadım bende... sevdirmeyin arkadaşlar kendinizi bu kadar... kiss3 bağımlılık yapıyorsunuz.. iş görüşmelerim var... bunun için aksdı gelişlerim.. güzel ve hayırlı dualarınızı eksik etmeyin.. önemli görüşmelerimden birisi yarın.. pc05 inşallah hayırlı sonuçlanır... kalbimde sizlerin dualarınıda götüreceğim ona göre paket yapın.. |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM shamanic .. sende şöyle yarım saat ayrılmaya gör bak hemen de merak ediyoruz seni.... gözüm yazılarına öyle alışmış ki foruma girince otomatik olarak yazılarını okumaya başlıyordum... aaaaa bu sabah bi tuhaflık var ve shamanic yok . merak ettik tabi canım,bu arada iş görüşmelerin başarılı geçer inşallah arkadaşım... evet bu akşaaaam, bir şiir denemesi yapıyoruuuuum.... güleni yakarım.... coffe2 |
merakla bekliyorum şiirini güzelim... 12389 biz bu şairleri yakında sollarız... wave |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM YAZIT Seçtim onu binlerce tas arasından.. Önce avuçlarımı hissetti sonra güneşi. Sırılsıklamdı yalnızlıktan Rüzgarı tattı yeni.. Uçtu gitti yanlizligi Sımsıkı sarmaladım tası o kocaman avuçlarımla.. Gunesin ısısı hangisiydi dedi. Saskınca gulumsedi.. Kutsadım sevgimle... tuttum kaldırdım onu göğe karıştırdım bulutlara.. Haykırdım ve buyurdum ona bir cağ ol dedim ÇAĞ OL!!! Sevgiyi Anlat !.. Ölümsüz Kıl Sevgileri! Bulaştır daha yücelerini insanlara! Sen eyy kararıp ağaran gökyüzüm! Sen eyy gecem ve gündüzüm! Sen Eyy her gün yeniden doğan güneş! Gör bu bir yüreği.. Sen de şahidim ol.!........... Döndü yeryüzü.. Ve döndü gökyüzü.. Titretti güneş alevden kollarını.. Ulaştı taşa ve bu yorgun bakışa.. girdi oradan içeri gördü yüreği sevgi dedi parlayan balık..haber getirdi. Artık Evren şahidimdir.. Tas sustu…Yandı….ve arzuyla doldu.. Oyulmuş zindan olmuş Taşınmış tapınak olmuş Tapılmış put olmuş Güneşi istemiş piramit olmuş Birikmiş dağ olmuş Ufalanmış çakıl olmuş Tüm taşlar kımıldadı yerinden Ve hep birlikte Bu sevginin önünde eğildiler.. Islık çaldı tarlalar menekşeler yeniden açacağız dediler fısıldadı ağaçlar Kaynadı kuşlar yeniden geliyoruz dediler Uğultu koptu raks eden bulutlardan Gülümsedi gökyüzünün mavisini okşayan rüzgar Ve bir böcek çıktı tasların arasından HAYAT dedi ve selamladı doğayı ve hepsi bir ağızdan seninleyiz dediler.. şahidiz ve yanındayız…. smileydance sung66 sapkal89 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM shamanic verdiğim sözü tutuyor veeeee, ilk şiirimi yazıyorum,dün yazıcaktım ama forum kapandı... SUNA Su gibi aktın gönlüme Umut kattın evime Neredeydin daha önce Aşkım,biriciğime.... SEVGİYLE... utananadam utananadam ayyy utandım biraz.. arkadaşlar isme şiir isteyen olursa itinayla yapılır... |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM bende etmek isterim bir kaç kelam ama önce tabi herkese yüce selam aşılacaktır zaten çok olsa da meram hayalde değil gerçektedir inci mercan herkesin içinde zati vardır bir şair söylenecek kelam çok hayata dair odak noktan belli olsun gerisi sair böylece oluver işinde de usta mahir |
|
ayy çok hoş olmuş şiirin turgay.... bayıldııım buna.... aa34 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM suzzy gelmiş dile döktürmüş isimleri şiire siirokul turgay usta demiş tamam bende beğendim şiir pek yaman thumbsanim ayrı kaldım iki gündür buradan biraz benden kaynaklı biraz da yeni server dan hih33 yoksun demiş emel çatlardım meraktan iyiki varmış sezen kurtardı beni azardan ark5 geldim şimdi girdim foruma merakla bakıyorum neler eklenmiş daha pc05 yazdıklarınız helal olsun pek güzel olmuşda bağlayamadım yine konu kalldı havada... girlhaha |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 aaayyyy bu çok koooomiiiiiik. |
|
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM kızım o benim ama aşığım ben ona... bencede çooook romantik ewet... wave wave wave |
|
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM ne demmek... sapkal89 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 PM. |