![]() |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Yine Bir Sonbahar... Ve Son Yaprağımda Düştü Yerlere Tıpkı Umutlarımın Sarardığı Gibi Hayallerimin Özlemi Kaldı Ellerimde Yoksun,Yokum Kaybolduk Enginlerde Ne Benden Geriye Kalanlar Nede Senden Beni Çalanlar Su Gibi Aktılar Toprağın En Dibine Bir Başka Baharda Yeşerircesine... Korkarım,Korkarsın Tüm Korkular Bizde Köklerimde Sen Olduğun Sürece Her Yeni Yaprakla Olurum Bir Ece Yazık Ki Mevsimlerden Baharı Çıkaramam Ve Ben Her Baharla Yine Sen Olurum, Delice.... |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM dene dene görürsün gününü sende açtın bu sayfayı soktun başımı derde siirokul ders almam bile gerekse uyarım kurallara bu kadar önemliyse hih33 kendi şiirlerin dedin başımın etini yedin şimdi uğraş benimle oldum yalancı şairin.. dl78 bu sayfada düz yazı yazsam suçluluk duygusu basıyo telkini yeni bıraktım daha.. tekrar dinlemem gerekiyo.. cilgin897 ben bu halimle yazıyorum da böyle şairane nerde sizden dökülenler balkanım hülyam turgayım nerdeee wave bak bide iğneleme yapabildim böyle yazarkene ama çuvaldızı batırırım her zaman kendime ttli3 öpüyorum hepinizi şimdilik bu kadar yeter bencee... adam benden su istese vereceğim bir 4 lük eline b456 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM Alıntı:
allahım yeteneğe bak yaaa... inanamıyorum sana shamanic, olmaz böyle şey,su katılmamış şair oldun sen ya... erdin erdin.. geliyorlar sana ilhamlaaar... sevincli sevincli |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM deniyorum işte şimdi... sende gülersin inşallah ben gibi... rezil olursam bulurum dibi.. gelde kurtar shamanic beni... zormuş kardeş şiirin bu şekli.. acaba normal konuşmayı denesek mi? burası şiir yeri olsada şimdi.. ara sıra yazalım biz normallerini.. eee nasıl bağlıycaz şiiri? durayım mı devam edeyim mi? ne dersiniz hayatımdeğişti? kurtarsın biri bu durumdan beni hala toparlayamadım son cümlemi.. saçmalık olacak belki yeter artık hülya durdur şu elini.... ohhhhhhhh beeeeeee nihayet bir sona kavuştum...zormuş bu shamanic..seni takdir ettim bir kez daha..neyse canım herkezin bir tarzı var değil mi? |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM su katılmamış şair ... khkh56 suzzy... ark5 |
Ynt: KENDİ ŞİİRLERİMİZİ PAYLAŞALIM ay inanamıyorum çok güzel olmuş... durmasada elin olurmuş... sen benim gibi güldünmü bilmem ama bu saatte kaldırdım koca siteyi ayağa rezillik ne kelime oldun bir yıldız suzzy gelir şimdi övgüleri kaparız normal konuşsakta olur ama ben kendimi tutamıyorum haberin ola arasıra demişsin normaler için normal olmaz artık güzelim bu durum hepimiz için sen kurtardın toparladın kendini ben nasıl yapsam acaba şimdi çektim kopyaları sinsi sinsi hazır elim değmişen çekeyim bari fişi fiş buraya uymadı farkındayım ama siz uymuş gibi yapın çaktırmayın sakın ha smil56 |
hülyaaaa yakışmış yakışmış devaaaam.... shamanic sana artık bişey diyemiycam. zekana yetişmek çok zor .. övgüden başka yok bi kelaaam... (uysun dedik idare edin) |
suzzy,sanada yakışmış... girlhaha hadi vurun elleri yok mu alkış 956k aman nazar değmesin negatifler kış kışşş blissy bu arada havalarda soğudu geldi kış ağla üşüdümde ondan yazdım smil56 ne alaka demeyin attım.. 44 başka da bişey bulamadım dusun bu saatte uyur aklım.. sevincli idare edin sizde canıııııııımmm... khkh56 |
bu saatte beni güldürdünüz diye khkh56 ay sizlere çok alıştım artık bırakmam ark5 sizin için dua ediyorum ttli3 herşey gönlünüzce olsun diye 96 Allahtan her zman çıkarsız dost istemiştim ark5 burda bulacağımı tahmin etmemiştim art56art56 yalnızlığımı burada sonlandığını uy897 içten gelerek söylemek istemiştim kiss3 tüm kalbimle sevgi ve saygılar |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:42 PM. |