![]() |
YAŞAMAK-------Ali Rıza ARICAN ( okuduğum en güzel şiirlerden biri) bence hayata dair yazılmış en güzel şiirlerin başında belki de bana en yakın olanı .sizinle de paylaşmak istedim blissy . YAŞAMAK Yol değildir yaşamak Yolda olmaktır İçinde ben varsam bu yolun Bir anlamı vardır Başkaları cehennemdir Dikkat et ! Ve kendini yalnızca Kendinde yok et. Unutma ! Böyle oldunmu bulursun Gerçek huzuru elbet… Yol değildir yaşamak Yolda olmaktır Her nerdeyse geçmişin Bir tekme savur Ve parçala Zamanla idrakına giydirilen Deli gömleklerini bir çırpıda Kasketini başına örtüp Hiç bakma etrafına Çek, git bu diyarlardan Ve sakın unutma Ancak budur yaşamak Ölüm göğsüne bindiğinde Dönüp bakma arkana Bu ´korkaklık, döneklik´ tir, de, kendine Yakılan gemiler aşkına Geç tüm denizleri Ve unutma ! İşte ancak budur yaşamak. Ya yolda olmak Ya yolda ölmek… 26 / 1 / 2000 , İstanbul. ALİ RIZA DAĞLICAN * Başkaları cehennemdir / Jean Paul Sartre |
Ynt: YAŞAMAK-------Ali Rıza ARICAN ( okuduğum en güzel şiirlerden biri) çok etkileyici gerçekten. başkaları cehennemdir!!! onayi |
Ynt: YAŞAMAK-------Ali Rıza ARICAN ( okuduğum en güzel şiirlerden biri) bence nasıl baktığımız önemli.başkaları cennet olabilir,cehennem yada nötr..ama düşündürücü güzel bi şiir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:32 AM. |