![]() |
Gözlerimde bir sen bıraksaydın bari giderken Bir deli sevda saplandı gönlüme. Yüzümde bir ateş, Güçlü bir çınar ağacının yumuşak bir yaprağıyla Bastırmaya çalışıyorum Bağrımdan delice fışkıran sevda seline Bir yandan titreyen ellerim bir yandan Artık saklama gereği duymadığım yaşlı gözlerim Ele veriyor Ateşli bir bedenin arkasına sakladığım Küçük kız çocuğunu. Başımı dik tutsam da Güçlü, zeki kadın edasıyla Kendime sakladığım hüznüm yayılırken bedenime “Gözlerimde bir sen bıraksaydın bari giderken” Sözleriyle bakakalıyorum kaderimin serzenişine. Adına Gurur diyorlar ya Onu bile giydiremiyorum Artık unutulmuşluğu ve hayalini dahi unutmuşluğu kabullenen Sevdamın küllerine… azizeg1984 |
Bakışlarında kayboluyorum hayallerimde. Buz gibi bedenime Sıcacık ellerinden yayılan tutkunun coşkusunu hissediyorum Biz olmanın heyecanıyla sarsılıyorum Bırakıyorum kendimi bedeninin ateşine Bilinmeyen zaman dilimlerinde Nefesini özümsedikçe… Yüreğine dikiyorum gözlerimi Kilitleniyorum sevdamın rengine Hayallerime de karışamazsın ya Seviyorum, seviliyorum delicesine… azizeg1984 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:07 AM. |