![]() |
Geceden Sabaha Salınımları... Sonsuz ilmikleri göz yaşlarımla atıyordum Yastığımdaydın yanı başımda… Arıyordum, Arıyordun, Arıyorduk… Neyi?.. Sonsuz çizgiler hayal ediyordum, Bitmeyen derinlikler, Uçsuz bucaksızdı devinimlerim kendime. Dikey arzularının can yakan vurgunları sonraydı… Arıyorduk hala, Ben’imi, Sen’i mi, Biz’i mi, Neyi?.. Bir dokunuş bir ömür diyordum gözlerimle Sense açlıktır aşk diyordun Yatay arzularının, Dikey dokunuşlarla doyuruluşu gecelerde… Arıyorduk her şeye rağmen, Sevginin mi sevişmenin mi Aforizmasıydı sabaha elimize kalacak olan Soğuk bir duş etkisi ve kapalı kapılar ?.. Arıyorduk tüm gece, Sen cevaplar yaratıyordun bedenimde, Ben cevaplar doğuruyordum bedenine, Anlıyor muyduk bilmiyorum, puslandı hevesler Anlıyor muyduk bilmiyorum, çatladı düşümdeki “biz” Anlıyor muyduk bilmiyorum, Gelemeyecek bir gidiş oldu bana sırtını dönüşün. Yastığımdaydın, yalnızlığımdaydın, yasımdaydın yarama, Kendince avuntu cümleleri buluyordun sen, Kendimce hak veriyordum ben de sana yalan değilmişçesine hiçbir şey Ters yüz olmuş bakışında bir sana inandıramıyordun beni, Dokunduğun her bir saç telimde seziyordum ki Benim değildin… “Biz” imle değildin… Sen değildin… Putlaşmış bir suret bırakıyordun yatağıma. O putla kandırmak kendimi Büyük acizlik, bilmez olur muyum, Ama siz biliyor musunuz bakalım Üşümenin acılığını !.. Neşesu |
çok güzel bir şiir neşesu paylaşımın için teşekkürler ark5 http://www.hizliresim.com/2009/1/10/10859.gif |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:34 PM. |