![]() |
KACAGIM ... OYLESINE DALASMA,,, Ciplak ayaklarala yururum Malloraca kumsalinda Glir hemen dalgalar Dolasir ayaklarima Bir kedi gibi oksar vicdanimi Yuzsuz ve simarik Yada sewismeye hazir,bir sewgili gibi Hem cekici hem ciplak Dalga bu ya Oynasir benimle Illede suyuyla da islatacak Bakarken hep dalarim Sahil yoluna Bu kumsalda Boydan boya olan isklariyla Sanki Inciden bir kolye gibi durur Sewgili boyunda Goz alici piriltisiyla Ciplak ayaklarla Yururken kumsalda yalniz Coker yuregime Isimsiz adsiz Karma karisik duygularin agirligi Sararim iste ben o zaman Cebimdeki tutunumle Dem alacagim cigarayi Dagitmak icin bahanede olsa Bu allahsiz efkarligi Sira sira barlar goruler kumsalda Yuremeye dewam ederken bana Icerde cilgin.. Icerde dertsiz ve sehwetli Alkolede doymus Calinan beyinleri Her milletden olan Bu aadanin fahiseleri Sabahlara kadarda Hizmet edecek bedenleri Yanlarina oturmus Her cesit pezewenglerdende Zaten bu belli Kahkahalari karisir gider Filamingo ritmine Sabaha karsi Donussede kahkahalari Aci dolu kedere Duymayacak kimse Aslinda onlari Bu namussuz duzende Gerilerde biraktim barlari O kawgali halimle Isiklarda yorgun Bu pislige,isik olmaktan Bezgin haliyle Bana fisildiyor sanki Isik diliyle Git uyu artik Sana gule,gule Dizlerime kadar kiwrik pacalarimda,da Akdenizin nemi Dalgalarda hep ayni,dalgasinda Oldukcada neseli O cocuksu wazgecemedigi Sirnasik huyuyla Dalar sagimdan solumdan Nedense hep cekmeye calisir beni O kutsal serin suyuna ..... Uykunun bana,haram oldugu ve beni boyle beter etdigi nobetlerindeyken,karaladigim DALASMAYDI ,,,sewgiler Nurhanza yazmadin bana ,hala bekliyorum, |
Ynt: KACAGIM ... OYLESINE DALASMA,,, okuyorum şimdilik, ve bu yazdıklarını nasıl değerlendireceğimizi düşünüyorum....... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:43 PM. |