![]() |
Aglayan Kim? Ağlayan da benim Ağlatan da benim. Sanırdım ki; ikiyim Ben ve diğeriyim. Hesapsız sınırsızlığımda Yekpare zamansızlıkta Oyun oynardım Şu koca evrenimde Kaçardım köşe bucak Ben olan diğerinden. Severdim kavuşamazdım Ayrılırdım birleşemezdim Asla Bütün ve tam olamazdım. Unutmuştum her şeyi. Anlamak istemezdim Asolanın Bir "Tek" Ben olduğumu... Şimdi anladım ki Ne kadar çok özlemişim "ben" "Ben Ol’mayı" İşte tam o An'da Zamanın ve mekanın silindiği An'da Coşkuyla kucakladım "Kendimi" Sevinçle birleştirdim her bir "Benimi" Şimdi biliyorum Hepsi Arayan da aranan da Özleyen de özlenen de Seven de sevilen de Hepsi Ben'mişim. Ulaşacak varışları olmayan Bildim deyipte bilmemiş olan Gittim sanıpta Hep olduğu yerde olan Her vardığı yerde yine kendini bulan Hepsi Ben'mişim. Şimdi anladım Ne çok sevmişim "Kendimi" Nilgün Nart |
Ynt: Aglayan Kim? yolu sevgiden geçen herkesin gönlüne dokunabilen yeni ama çok kaliteli bir şarimizdir Nilgün NART... şiirlerini bende ekleyeceğim... paylaşım için teşekkürler... Su_Duru |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:26 AM. |