| ||||||||||
|
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video Ağaçlarımın Hayatları 1/2/3 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şans mı Yalnızlık mı? Benden yalnızlığımı tarif etmemi istediniz.. Bana bir bakın sadece. Dünyada benden bir tane daha bulabilirmisiniz? Böyle denizin ortasında bir ağaçtan. Buna ben cevap veremem,bilmiyorum.. Bu yüzden size sordum. Eğer cevabınız evet olsaydı Çok mutlu olacaktım. Garip ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() Şans mı Yalnızlık mı? Benden yalnızlığımı tarif etmemi istediniz.. Bana bir bakın sadece. Dünyada benden bir tane daha bulabilirmisiniz? Böyle denizin ortasında bir ağaçtan. Buna ben cevap veremem,bilmiyorum.. Bu yüzden size sordum. Eğer cevabınız evet olsaydı Çok mutlu olacaktım. Garip geldi değil mi? Benim gibi bir ağacın daha olduğunu Bilmenin beni mutlu edeceği Düşüncesi. Sanıyordunuz ki Olmamasını bilmem Beni daha da haklı çıkaracaktı Bu sıradışı yalnızlığımda. Daha da bir kızgınlıkla Şikayet edeceğimi sandınız ‘’Gördünüz mü işte ben böyle yalnızım Benden bir tane daha yok dünyada!''diye.. Ama herzamanki gibi Bencilliğinizle düşünerek Yanıldınız. Benden bir tane bile daha varsa Kimbilir hangi okyanusun ortasında Ona hiçbir zaman kavuşamayacak Olsam da, Ona içimden, Yaratıldığım sebep aracılığıyla Düşüncemi ve sevgimi Gönderiyorum. Biliyorum yalnızlığımı tarif etmem Konusunda hala ısrarlısınız.. O zaman diyorum ki : Sadece bana bakın. Yalnızlıktan bahseden Ben olmayacağım.. Siz bana bakınca hissedecek ve Merak ettiklerinizi anlayacaksınız Yeterince duyarlıysanız. Şimdi gelelim benim size Asıl anlatmak istediklerime: Köklerimin üstünde kalan Yeşil örtüyü görebiliyormusunuz? Ben göremiyorum Ama orada olduğunu biliyorum.. Nasıl diye sormayın. Yapraklarım var hem de yemyeşil Heryerimi kaplayan.. Bunu da biliyorum. Hiçbir ağaç isteyip de Bu kadar yakın olabilirmiydi Hayatı boyunca varlığını bile Belki bilemeyeceği balıklara? Bir de martılara. Sizin gibi kalabalıklarda olmayınca Ben de yapabildiğim üç şeyi Çok daha iyi yapmayı başardım. Hissetmek,sevmek ve düşünmek. Şimdi siz de bir düşünün bakalım, Ben şanslımıyım? Yalnızmıyım? '' 17.04.2008 23:03''
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Şiir Video Ağaçlarımın Hayatları 1/2/3 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Şans mı Yalnızlık mı? Benden yalnızlığımı tarif etmemi istediniz.. Bana bir bakın sadece. Dünyada benden bir tane daha bulabilirmisiniz? Böyle denizin ortasında bir ağaçtan. Buna ben cevap veremem,bilmiyorum.. Bu yüzden size sordum. Eğer cevabınız evet olsaydı Çok mutlu olacaktım. Garip ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Şiir Video telkin cd indir izle İstanbul Şiir Video nerededir kimdir Şiir Video çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Şiir Video hipnoz Şiir Video olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Şiir Video hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Şiir Video kuantum düşünce kitap haberi