Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sigara Bırak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sigara-birak/)
-   -   BU YÖNTEM DİĞER YÖNTEMLERDEN FARKLI GÖRÜNÜYOR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sigara-birak/617897-bu-yontem-diger-yontemlerden-farkli-gorunuyor.html)

KALAMITI 05-03-2011 01:02 AM

BU YÖNTEM DİĞER YÖNTEMLERDEN FARKLI GÖRÜNÜYOR
 
Yöntemin adı ALLEN CARR yöntemi.
Yönteme göre sigarayı irade yöntemiyle bırakmak işi güçleştirmekten başka bir işe aramıyor. İrade yöntemiyle bırakanlar ya tekrar başlıyor ya da hayatları boyunca sigara karşısında hassas kalıyor. Diyorlar ki bağımlılığın %5 ile 10 u fiziksel bağımlılık geri kalan %90-95 ise zihinsel bağımlılık. Nikotin maddesine olan bağımlılık 3 gün gibi bir sürede hissedilmeyecek düzeye iniyor. Yani asıl bizleri bağımlı yapan işin psikolojik yönü yani sigaraya yüklediğimiz anlamlar. Hem strese iyi geldiğini hem konsantrasyon sağladığını hem de rahatlatıp keyif verdiğine inandığımız bir şeyi bırakarak nasıl mutlu olabiliriz ki. Yöntem işte burda devreye giriyor sigaranın yaptığına inandığımız şeyleri aslında yapmadığını, bunların sadece bir yanılsama olduğunu anlamamızı sağlıyor. Fakat herşeyi gerçek gibi yaşıyoruz. Bize gerçekten keyif verdiğine inanıyoruz. Gerçekten keyif veren bir madde olsaydı ilk içtiğimiz sigaraları keyifle hatırlardık oysa çoğumuz ilk sigarayı deneyişlerini bir boğulma öksürme iğrenç bir tat olarak hatırlar. Ve böylece de hiç tiryaki olacağımıza inanmadık çünkü tatları iğrençti.
Neyse bu yöntemi uygulayan bir merkez var İstanbul da ALLEN CARR SİGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU MERKEZİ. Başka nerelerde var birlmiyorum Türkiyede fakat dünyada 30 küsür merkez var sanırım. Para iade garantisi var.
Kitap ve CD leride var.
Bu arada hiç bir araç ilaç makine kullanmıyorlar sadece 6 saatlik bir seminer var.
Açıkçası diğer bütün yöntemlerden farklı geldi bana, Gördüğüm duyduğum yöntemler hep fiziksel bağımlılığın bitirilmesi yönünde oysa 3-5 gün sonra nikotinsizliğe katlanmak çok kolaylaşıyor, işin asıl girift zorlu kısmı psikolojik yönü, beynimizi yıllarca yıkamış olan aldatmacalar.
Örneğin Çok sevdiğiniz bir aktörü filmde sigara içerken görüyoruz, güçlü bir karakter seçkin ve çekici ve elinde büyük bir karizmaktiklikle içtiği sigarası var, burda bilinçaltımız hemen kaydediyor. Olumlu insan özellikleriyle hemen bağdaştırıyor sigarayı. Sonra herkes bilir eskiden filmlerde idam mahkumlarına son isteği sorulur o da bir sigara ister ve yakar, burdaki mesajı tehlikesine bakarmısınız........... HAYATIMDA SON YAPMAK İSTEDİĞİM ŞEY, BENİM İÇİN EN ÖNEMLİ OLAN ŞEY BİR SİGARA.......
Ey tiryakiler!!!!!!!!1
Beyinlerimiz yıkanmış durumda ve bu telkinlerin de bu konuda bilinçaltımıza ulaşmaları konusunda çok etkili olabileceğine inanıyorum ben yeni başlıyorum dinlemeye.
Tabiki önce istemek gerekiyor bırakmayı.
Sigara bize keyif falan vermiyor, rahatlatmıyor da, stresimizi de gidermiyor tüm bunlar bir ilüzyon. Biz neden hala rezalet bir hayat ve ölüm riski karşılığında sigara devlerine bir servet bağışlıyoruz.
Sigaradan kurtulmak kolay bunun zor olduğuna inanan bizleriz. Bu öyle bir tuzak ki bir kere düşüp bir daha çıkmamak üzere tasarlanmış, TUZAKTAN ÇIKIP SAYGIMIZI GERİ KAZANMANIN ZAMANI GELMEDİ Mİ?

hayalperest22 15-04-2011 03:16 AM

Cevap: BU YÖNTEM DİĞER YÖNTEMLERDEN FARKLI GÖRÜNÜYOR
 
dostum cok güsel bi konuya degmısın güsel paylasım ellerine saglık =))

CaSaNoVa 15-04-2011 11:01 PM

Cevap: BU YÖNTEM DİĞER YÖNTEMLERDEN FARKLI GÖRÜNÜYOR
 
Buda videosu

Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu-allen carr

eritroblastozis 16-04-2011 12:40 AM

Cevap: BU YÖNTEM DİĞER YÖNTEMLERDEN FARKLI GÖRÜNÜYOR
 
Evet Allen Car yöntemi epey ünlüdür. kitapları, seminerleri var. ben bu yöntemle bu yöntemden haberim olmadan bırakmıştım.:)

ufuk35 28-06-2011 08:26 PM

Cevap: BU YÖNTEM DİĞER YÖNTEMLERDEN FARKLI GÖRÜNÜYOR
 
bende bu yontemle sıgarayı bıraktım. bugun tam bırıncı haftam. o kadar super gıdıyorkı anlatamam. sankı kotu bı kabustan uyandım gıbı. bırakmak ısteyen herkese kıtabı onerırım arkadaslar. sıgarayı bırakmayı ıstemesenız bıle sızde yarattıgı etkı en azından bırakmayı dusundurtecek cınsten. bence deneyın ne kaybedeceksınızkı ?

nuke 17-09-2011 10:24 PM

Cevap: BU YÖNTEM DİĞER YÖNTEMLERDEN FARKLI GÖRÜNÜYOR
 
Herşeyi olan ama fiyasko olan bir adama yardım edermiydiniz ?

gezgin2012 28-02-2012 04:15 PM

Cevap: BU YÖNTEM DİĞER YÖNTEMLERDEN FARKLI GÖRÜNÜYOR
 
Alıntı:

nuke Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 807235)
Herşeyi olan ama fiyasko olan bir adama yardım edermiydiniz ?

Tam 5,5 hafta oldu sigarayı bırakalı daha doğrusu kurtulalı, tek geçiyorum, ALLEN CARR SİGARAYI BIRAKMANIN KOLAY YOLU, BAŞKA YÖNTEMLERİ ES GEÇİYORUM, en fazla 6 saat uzak kalabilmiştim daha önce ama şu an da 5,5 hafta oldu istemiyorum içmek kendime şaşıyorum mutluyum 956k


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.