![]() |
bugün başladım herkese merhaba, sitede yeniyim,kendimi değiştirmem yada yenilemem için yapmam gereken çok şey olduğunu bu siteyi görünce farkattim.işe sigarayı barakmakla başlamaya kara verdim.çünki her türlü bana zara veriyor,hem bütceme-hem sağlığıma.bugün telkini dinlemeye başladım.gelişmeleride düzenli olarak sizlerle paylaşmaya çalışacağım. yaşasın sigarasız hayattt956k |
Cevap: bugün başladım Yanımıza hoşgeldiniz lily69. Kararınız için sizi tebrik ediyorum. Hayırlı olmasını dilerim. Başlangıç olarak ego ve suçluluk telkinlerini öneriyoruz. Ego ve suçluluk telkinlerini önerilen sürelerde dinledikten sonra sigarayı bırakma telkinini listenize eklerseniz daha verimli sonuç alacağınızı düşünüyorum. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. actionsmile |
Cevap: bugün başladım Merhabalar lily69, Yanımıza hoşgeldiniz öncelikle.. Aldığınız bu doğru kararı sonuna kadar sürdürerek hayatınızı daha sağlıklı sürdürmenizi diliyorum..Kararınız içinde kutlamak istiyorum sizi.. Herşey gönlünüzce olsun..actionsmile |
Cevap: bugün başladım Alıntı:
herkese teşekkür ederim,iyiki varsınız ve sizin desteğinizle bu işin üstesinden kolayca gelebileceğime inanıyorum.22 yıldır siga içen biri olrak,bugünden itibaren deneyimlerimi yazmaya başlayacağım.belki sigarayı bırakmak isteyenlere benimde bir faydam olur. hepiniz sevgiyle kalınart56art56 |
Cevap: bugün başladım Herkese merheba, işe yatak odasındaki tv.çıkartarak başladım ve tabiki artık yatak odasında sigara içilmiyor.gece bol oksijenli odada yatınca sabah daha dinç kalkıyorum.Bazen erken saatte (21:00/22:00) arası yatıyorum ve kitap okuyorum bu zaman içinde de sigara içmiyorum. Ayrıca arabada da sigara yasağı başlattım.oh bee dünya varmış956k bu işi halladeceğim inşallah bu arada telkin müziklerini devamlı dinliyorummusic45 dumansız ve sağlıklı hayata merhaba, birde gün içindeki sigara olayını hallaetsem süperrrr olacakağla2 herkese teşekkür ederi iyiki varsınız sevgiyle kalın |
Cevap: bugün başladım tebrik ediyorum:)ben bırakamadım sen bırak:) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 PM. |