Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Şifalı Otlar ve Bitkiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sifali-otlar-ve-bitkiler/)
-   -   CEVİZ KABUĞUNUN SAÇ İÇİN FAYDALARI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sifali-otlar-ve-bitkiler/14092-ceviz-kabugunun-sac-icin-faydalari.html)

empati72 10-10-2008 04:46 PM

CEVİZ KABUĞUNUN SAÇ İÇİN FAYDALARI
 
PROF DR AHMET MARANKİ DEN ,

Cevizin hem dahili, hem harici kullanımından dolayı, vücudumuza şok şifalı bir besin olduğunu, heryerde okuyoruz ve duyuyoruz. Peki ,cevizin hem kabukları, hem içi, hatta ve hatta aradaki perdelerinin bile, ayrı ayrı şifa kaynağı olduğunu biliyor musunuz ? Bunu kim mi söyledi. Tabiki, Dr. Ahmet Maranki. Bu yazımızda ,ceviz kabuğunun saç dökülmelerine karşı etkisinden bahsedeceğiz.
* 20-25 adet cevizin sert dış kabuğunu, 1 litre suda 15 dakika kaynatın. Sabah ve akşam bu su ile saçlarınızı yıkayın. Saçlarınızın kuvvetlendiğini,Saç dökülmelerinin azaldığını ve kaybolduğunuz göreceksiniz. Aynı zamanda bu kür doğal boya yerinde geçer. 3 ay boyunca bu kürü uygularsanız saçlarınız doğal rengini bulacak ve yumuşacık olacaktır.


eylülzen 10-10-2008 07:31 PM

Ynt: CEVİZ KABUĞUNUN SAÇ İÇİN FAYDALARI
 
sert olan kabukmu yoksa yeşil olan taze cevizin dış kabuğumu biliyormusunuz acaba ben o dıştaki yeşil kabuk diye biliyorum ama oda her zaman bulunmuyor smiliyface


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:09 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.